Gambling is a sin?


Ο τζόγος μπορεί να οριστεί ως “ ρίσκο του χρήματος στη προσπάθεια να πολλαπλασιαστεί το χρήμα σε κάτι που είναι μικρές οι πιθανότητες κέρδους.” Η Βίβλος δεν κατακρίνει συγκεκριμένα τον τζόγο, το στοίχημα ή την λοταρία. Όμως η Βίβλος μας προειδοποιεί να μείνουμε μακριά από την φιλαργυρία.
Ο τζόγος αναμφισβήτητα εστιάζεται στην φιλαργυρία και αναμφίβολα παραπλανάει τους ανθρώπους με την υπόσχεση του γρήγορου και εύκολου πλούτου.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα άμεσα συνδεδεμένη με τα τυχερά παιχνίδια, ο τζόγος είναι για μας σαν το τσιγάρο.
Καλώς ή κακώς κάποια στιγμή στη ζωή μας όλοι έχουμε γοητευτεί από την “αμαρτωλή” απόλαυση.
Η έννοια του τζόγου και των τυχερών παιχνιδιών έχει παρεξηγηθεί, καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν διαχειρίζονται σωστά αυτόν τον τρόπο ψυχαγωγίας, χάνοντας τον έλεγχο, αλλά και πολλά χρήματα.
Είναι οι λεγόμενοι παθολογικοί παίκτες οι οποίοι παίζουν παθιασμένα, ποντάρουν πιο πολλά λεφτά απ’ όσα αντέχει η τσέπη τους και συχνά ονειρεύονται για το πως θα ξοδέψουν τα χρήματα που θα κερδίσουν προτού καν να καθίσουν να παίξουν!
Το πάθος παίρνει την θέση της λογικής και ακόμα και ο πιο εγκρατής άνθρωπος που έχει συνηθίσει να δίνει συμβουλές στους άλλους μπορεί να παρασυρθεί και να θολώσει η κρίση του.
Παθολογικός παίκτης δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι!
Λατρεμένα παιχνίδια των “τζογαδόρων” είναι το καζίνο, η ρουλέτα, τα ζάρια, τα φρουτάκια, το poker, texas holdem καθώς και πολλά άλλα παιχνίδια με τον ίδιο χαρακτήρα.
Η αμαρτία του τζόγου, μπορεί να γίνει μια γλυκιά απόλαυση παίζοντας τυχερά παιχνίδια απλά για διασκέδαση και ψυχαγωγία και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.
Πώς γίνεται αυτό;;; Παίζοντας ασφαλή τυχερά παιχνίδια στο ίντερνετ όπου δεν χρειάζεται να ποντάρεις με αληθινά λεφτά.
Αν υπάρχουν;;; Φυσικά και υπάρχουν!!!
Επίσης, μπορείς να μάθεις αν έχεις μαντικές ικανότητες στο στοίχημα, διαβάζοντας στρατηγικές και μεθόδους για προγνωστικά στοιχήματος και ποντάροντας μικρά ποσά στις αγαπημένες σου ομάδες.
Οπότε κρατήστε μακριά το πορτοφόλι και τις πιστωτικές κάρτες, ανοίξτε τον υπολογιστή ή το laptop σας, κάντε μια έρευνα και κάντε το “ποντίκι” σας να πάρει φωτιά!

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας