Texas Holdem Tips

Το Texas Holdem είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές παιχνίδι poker στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Το συστατικό της επιτυχίας; Απλό: “It takes a few minutes to learn, but a lifetime to master” (παίρνει λίγα λεπτά για να το μάθεις, αλλά μια ζωή για να το τελειοποιήσεις)!
Στο Texas Hold΄em μοιράζονται στην αρχή κάθε παρτίδας από 2 κλειστά φύλλα σε κάθε παίκτη. Τα φύλλα αυτά δεν είναι ορατά από τους υπόλοιπους παίκτες.

Στη συνέχεια ανοίγουν σε τρία στάδια 5 κοινά φύλλα (community cards) στο τραπέζι: τρία στο πρώτο στάδιο (flop) και από ένα στα επόμενα δύο στάδια (το turn και το river). Τα 5 αυτά φύλλα είναι κοινά για όλους τους παίκτες στο τραπέζι.

Για το σχηματισμό του καλύτερου δυνατού συνδυασμού, ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε και τα 2 φύλλα που έχει στο χέρι με 3 από τα 5 κοινά φύλλα του τραπεζιού, είτε 1 φύλλο που έχει στο χέρι με τέσσερα 4 από τα 5 κοινά φύλλα του τραπεζιού είτε και τα 5 κοινά φύλλα του τραπεζιού (με αυτά μπορεί βέβαια μόνο να αναδειχθεί ισόπαλος ή να χάσει).
Μάθετε τα βασικά βήματα του παιχνιδιού, στρατηγικές και αναλυτικές οδηγίες από τον επαγγελματία του poker στο poker.gr !

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας