Προγνωστικά στοιχήματος με μεγάλη επιτυχία



Το πιο σημαντικό για ένα site με προγνωστικα στοιχηματος είναι να πιάνει που και που  κάποιο απόλυτο. Κοινώς να μας πηγαίνει και κανένα ταμείο.

Ως στοιχηματζής και ο ίδιος πάντα τσεκάρω τα site των υπολοίπων να δω τι παίζει, ειδικά απο προγνωστικά ποδοσφαίρου που είναι και η αδυναμία μου.

Τσέκαρα λοιπόν το https://www.stoixima.com το οποίο τις τελευταίες μέρες πηγαίνει πολύ καλά με 2 στα 2 στα τελευταία του προγνωστικα.

Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη Παρασκευή όπως μπορείτε να δείτε στο https://www.stoixima.com/diada-ispania-germania-7-4-2017/ έπιασαν πολύ δυνατή δυάδα με απόδοση πάνω απο 5 και τη Δευτέρα όπως θα δείτε στο https://www.stoixima.com/crystal-palace-arsenal-10-4-2017/ πολύ δυνατό  2-3 goal με 2,10 απόδοση.

Για προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου σημερα Πέμπτη, που είναι μέρα Europa δίνουν επίσης πολύ δυνατή δυάδα με απόδοση κοντά στο 5. Τις σημερινές προτάσεις τους μπορειτε να δείτε στο https://www.stoixima.com/diada-europa-league-13-4-2017/.

Είδα και κάποια παλιότερα προγνωστικά και γενικά το site μετράει και έχει και πολύ καλό ποσοστό στις μπόμπες αλλά και στα προγνωστικα μπασκετ που κατα βάση δίνουν προγνωστικα στοιχηματος NBA και ψαγμένες αποδόσεις, όχι 1,50 και 1,60.

Οπότε το κρατάμε και στηρίζουμε τα tips τους να δούμε πως θα πάνε στο μέλλον.

Καλή επιτυχία σε όλους μας.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας