Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου 19/4/2017


Champion League 19/4/2017



Σήμερα 19/4/2017 έχουμε τους επαναληπτικούς αγώνες ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους και Μονακό - Ντόρτμουντ.

Θα ξεκινήσουμε από τον μεγάλο αγώνα Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους.

Η Μπαρτσελόνα στην φάση των 16 του Champions League κατάφερε κάτι το οποίο έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης, να περάσει στην επόμενη φάση αποκλείοντας την Παρί Σ.Ζ. μετά το εις βάρος της 0-4 του πρώτου αγώνα στην Γαλλία. Υπενθυμίζουμε ότι το αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη ήταν 6-1 και διαμορφώθηκε με 3 γκολ μετά το 87'!

Το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα καταφέρει να ξανακάνει κάτι ανάλογο.

Στην φάση των 8 αντιμετωπίζει την Γιουβέντους η οποία φέτος είναι εξαιρετική τόσο στην Ιταλία όσο και στο Champions League και η οποία κατάφερε να την κερδίσει με 3-0 στο Τορίνο.

Καλείται λοιπόν να κάνει κάτι ανάλογο, να περάσει δηλαδή με το εις βάρος 3-0 του πρώτου αγώνα με μια πολύ καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα από την Παρί Σ.Ζ.

Θα τα καταφέρει; Θα το μάθουμε σήμερα στις 21:45.

Στοιχηματικά παρόλο που ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στο 1Χ2 δεν θα προτείναμε αυτά τα σημεία καθώς δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον βάσει απόδοσης αλλά και ότι η Μπαρτσελόνα θα μπει δυνατά και η Γιουβέντους έχει τους παίκτες να πετύχει ένα γκολ και να καθαρίσει την πρόκριση.

Έτσι τα προγνωστικά μας για τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους είναι Goal - Goal και Over 3,5 με απόδοση 2,25


Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μονακό - Ντόρτμουντ.

Στον πρώτο αγώνα ο οποίος έγινε με μια μέρα καθυστέρηση λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στο πούλμαν των γηπεδούχων, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα, η Μονακό κατάφερε να κερδίσει 2-3 εκτός έδρας.

Η Ντόρτμουντ έχει ομολογουμένως μια πολύ δυνατή έδρα αλλά οι παίκτες ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από το τρομοκρατικό χτύπημα.

Φυσικά η απόδοση της Μονακό ήταν εξαιρετική και η νίκη της δίκαιη.

Θεωρούμε ότι και στην Γαλλία θα κερδίσει και θα περάσει θριαμβευτικά.

Για stoixima online για τον αγώνα Μονακό - Ντόρτμουντ προτείνουμε Άσσο με απόδοση 3,16 για να εκμεταλλευτούμε το 0% γκανιότα.

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου 19/4/2017 είναι:

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους: Goal Goal & Over 3,5 (απόδοση 2,25)
Μονακό - Ντόρτμουντ: Άσσος (απόδοση 3,16)






Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας