Ο Αντετοκούνμπο στην κορυφή του NBA




 Τι έχουμε να δούμε φέτος από το απόλυτο αστέρι του μπάσκετ, Γιάννη Αντετοκούνμπο; Πού μπορεί να φτάσει η πορεία του; Θα καταφέρει να είναι ο δυνατότερος των δυνατότερων;

 

Ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή της πορείας του στο NBA

Την πρώτη χρονιά πρωτοεμφανιζόμενος ανάμεσα σε θηρία του μπάσκετ, του δίνονται μόλις λίγα λεπτά ως βασικός σε 23 αγώνες, γεμίζοντας τη στατιστική του. Το γεγονός αυτό εξέπληξε τόσο τον ίδιο όσο και τους πιο θερμούς υποστηρικτές του. Την επόμενη χρονιά αυξάνει κι άλλο το χρόνο συμμετοχής του και διπλασιάζει τα νούμερά του σχεδόν σε κάθε στατιστική κατηγορία. Την τρίτη χρονιά στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθιερώνεται στην 5άδα των Milwaukee Bucks και αποθεώνεται από όλο τον κόσμο του NBA. Την τέταρτη χρονιά ξεκινάει το νέο του συμβόλαιο με τους Milwaukee Bucks, ενώ αγγίζει τους 23 πόντους ανά αγώνα. 

Θα καταφέρει ο 22χρονος ταλαντούχος αθλητής να γίνει ένας από τους 5 κορυφαίους αθλητές του NBA;

Όλα τα προγνωστικά NBA δείχνουν πως ΝΑΙ!

Ήδη το φαινόμενο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, αγγίζοντας τους 37 πόντους, με 13/21 δίποντα και 11/13 βολές, οδηγώντας τους Milwaukee Bucks στη νίκη με 108-100 μέσα στην Βοστώνη! Αξίζει επίσης να πούμε πως αφού κατέβασε 13 ριμπάουντ, είχε 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Πιστεύουμε πως η πορεία του Γιάννη δείχνει πως είναι πολύ κοντά στο να δει το όνομά του δίπλα σε εκείνα των James, Durant, Westbrook και Curry. Χρειάζεται βέβαια να γίνει πιο "ομιλητικός", να πάρει τη θέση του ηγέτη μέσα στην ομάδα του εμπνέοντάς τους και να βελτιώσει του σουτ του από μέση και μακρινή απόσταση. Ήδη έχει κάνει πολύ δουλειά πάνω σε αυτό, το καλοκαίρι που μας πέρασε, πράγμα που φάνηκε από τον πρώτο του κιόλας αγώνα.  
Ευχόμαστε ο Γιάννης να είναι υγιής ώστε να καταφέρει να πιάσει τους στόχους που ο ίδιος έχει θέσει. 


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας