Διακοπή του Πρωταθλήματος – Είναι οριστικό



Είναι οριστική πλέον η απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η απόφαση της Κυβέρνησης για επ’ αόριστο διακοπή του πρωταθλήματος πήρε επίσημη μορφή αφού δημοσιεύθηκε και σχετικό ΦΕΚ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Να θυμίσουμε ότι με τη διακοπή της προσεχούς αγωνιστικής θα υπάρξει διακοπή 20 ημερών μιας και το πρωτάθλημα διακόπτεται για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδος. Το σίγουρο είναι πως αυτές τις μέρες οι επικεφαλής της ΠΔΕ, ο Γιώργος Βασιλειάδης και τα στελέχη της UEFA θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. 

Στην απόφαση της Κυβέρνησης για την επ’ αόριστο διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται να είναι αντίθετη η Super League, αφού μετέφερε τις ενστάσεις των ΠΑΕ με τον Γιώργο Στράτο στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. 

«Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ωφελεί κανέναν, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας. Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο για την ενίσχυση στο θεσμικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς θα είμαστε αρωγοί. Έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα τις επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής και την ταχύτερη επανέναρξη των πρωταθλημάτων, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί», τόνισε ο Γιώργος Στράτος μετά τη συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη. 

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαχώρισε τη θέση της λέγοντας πως ποτέ δεν τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες λένε πως αύριο θα τοποθετηθεί επίσημα εναντίον της διακοπής του πρωταθλήματος η Super League, όπως και οι περισσότερες ΠΑΕ. Άγνωστη όμως παραμένει ακόμα η θέση του ΠΑΟΚ αφού ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση.

Ποια η γνώμη σας?👍👎

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας