Συμβουλές για Πετυχημένα Προγνωστικά Στοιχήματος


Πετυχημένα Προγνωστικά Στοιχήματος

Το online στοίχημα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί υπομονή, και αυτοσυγκράτηση.
Δεν χρειάζεται ούτε να μας πιάνει απογοήτευση ούτε υπερβολική αισιοδοξία. Αν το δούμε χαλαρά, μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη του καθενός, μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Όσο εύκολα μπορεί κάποιος να κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά, τόσο εύκολα μπορεί να τα χάσει.
Αν νιώθεις ότι δεν σε πάει καλύτερα να σταματήσεις για ένα χρονικό διάστημα και να συνεχίσεις με καθαρό μυαλό. Όπως και να το κάνεις ο τζόγος είναι τζόγος και οι αποφάσεις που παίρνουμε έχουν ρίσκα, επομένως θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και σίγουροι.
Θα έρθει μια στιγμή που θα έχεις και πάλι το feeling, κάτι που είναι απαραίτητο. Δεν μετράνε μόνο τα προγνωστικά, η προϊστορία, η κατάταξη και η φόρμα των ομάδων.
Παρακολουθώντας αρκετά site με προγνωστικά για στοίχημα προσπαθείς να βρεις αυτόν που είναι κοντά στην φιλοσοφία σου και τον ακολουθείς. 
Όλα τα σημεία, όσο σίγουρα και να φαίνονται σπάνε. Αυτό είναι νόμος.
Για μένα δεν έχει νόημα να βλέπω safe προγνωστικά κάτω του 1,80 καθώς η φιλοσοφία μου είναι όταν θα ρισκάρεις θα πρέπει να αξίζει. Στοίχημα σε απόδοση του 1,10 ρίσκο είναι καθώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει τελικά. Αλλιώς θα το παίζαμε όλοι με μεγάλα χρηματικά ποσά.
Πολλές φορές μια απόδοση αξίζει να την στοιχηματίσεις ακόμα και αν δεν έρθει τελικά, αρκεί να είναι value for money.
Είναι κάτι αντίστοιχο με το πόκερ όπου πρέπει να παίξεις σωστά και ας χάσεις. Να βλέπεις φύλλα αρκεί οι πιθανότητες να είναι υπέρ σου.
Για παράδειγμα χθες για την Super League στον αγώνα Πλατανιάς - Ηρακλής, βάσει στατιστικών και κατάστασης των ομάδων ο Πλατανιάς ήταν το φαβορί. Βέβαια πολλά websites δεν του έδιναν απόδοση μεγαλύτερη του 1,60. Παρόλα αυτά στον stoiximan που καθημερινά έχουν τουλάχιστον έναν αγώνα με 0% Γκανιότα για online στοίχημα το βρήκα με απόδοση 1,95. 
Επίσης διαβάζοντας χθες το παρακάτω άρθρο παρατήρησα ότι εκτός από τον Άσσο του 1,95 πρότειναν και το Άσσος και under 2,5 με απόδοση 3,20. 
Αυτή κι αν ήταν απόδοση value for money!
Με το τελικό 1-0 ήρθαν και οι δύο στοιχηματικές προβλέψεις.
Διαβάστε εδώ το άρθρο

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας