Copa America Final

Έφτασε ή ώρα του μεγάλου τελικού λοιπόν, αν και πολλοί (ένας από αυτούς είμαι και εγώ) υποστηρίζουν ότι τελικός που δεν έχει Βραζιλία ή Αργεντινή είναι σα κοκορετσάκι χωρίς συκώτι. Εμάς όμως, τι μας νοιάζει ποιοι παίζουν απόψε; Εμάς μας νοιάζει ποιος θα μας πάει ταμείο και θα κάνει πιο όμορφες τις διακοπές μας.
Βέβαια από την αρχή του Copa America έχουμε δει τα πιο περιέργα αποτελέσματα λες και τα δικά μας μπουμπούκια άπλωσαν τα πλοκάμια τους μέχρι εκεί.....
Στο ματσάκι λοιπόν έχουμε και λέμε:
Έχει προσέξει κανείς ότι η Παραγουάη έφτασε στο τελικό με πέντε ισοπαλίες όπου στις δύο απέκλεισε Βραζιλία και Βενεζουέλα στα πέναλτι , για να μη ξεχάσω τα δοκάρια που είχε η Selecao, τέσσερα αν θυμάμαι καλά στο μεταξύ τους παιχνίδι; Εδώ ο ίδιος ο coach της, έκανε δηλώσεις λέγοντας επί λέξη σήμερα είχαμε “κώλο”. Το υλικό της για μέχρι εκεί που έχει φτάσει καλά είναι αλλά όχι και να πάρει το τρόπαιο μη τρελαθούμε κιόλας.
Από την άλλη τώρα η Ουρουγουάη είναι δεκατρία σερί ματς αήττητη διαθέτοντας μια επιθετική γραμμή με Forlan, Suarez, Cavani και δείχνει διψασμένη να πανηγυρίσει το δέκατο πέμπτο τίτλο της και μάλιστα στην έδρα της ομάδας που έχει τον ίδιο αριθμό με εκείνην.
Μία απόδοση που διπλασιάζει στο στοίχημα τα λεφτά μας εμένα δε με χαλάει καθόλου και θα τη τιμήσω δεόντως….

Υ.Γ Απολαύστε δύο video αφιερωμένα στις σημερινές αντιπάλους.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας