Europa League 28/07/2011

Να μαστε πάλι....Έχουμε και λέμε, κάτι οι υποχρεώσεις στη δουλειά κατι οι υποχρεώσεις με τη γυναίκα, όπου όπως όλοι ξέρετε δε μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα, με ανάγκασαν να μη μπορέσω να γράψω δύο μέρες. Που να παντρευτώ κιόλας... Για να προλάβουμε να πάμε και διακοπές πρέπει λέει να έχει τελειώσει τη πτυχιακή της πριν φύγουμε, ώστε να κάνει ήσυχες διακοπές χωρίς διάβασμα. 

Άντε να ψάξεις τώρα άρθρα για το digital marketing στο internet που είναι η πτυχιακή της και να τη βοηθήσεις να τα γράψει γιατί πληκτρολογείς πιο γρήγορα.
Anyway μη σας πρήζω με τα δικά μου αν και δε νομίζω να μην υπάρχει άντρας που να μη θέλει να γκρινιάξει και αυτός λιγο....

Στα δικά μας τώρα, το ματσάκι τη Κυριακή το βρήκαμε οπότε ξεκινήσαμε με το δεξί τις προβλέψεις μας. Στα χτεσινά ο Παναθηναϊκός κατάφερε πάλι να μας δείξει ότι δεν είναι πια η ομάδα του πρελθόντος στην Ευρώπη, αφου άμα σε παίζει η Οντένσε τα τελευταία δέκα λεπτά μονότερμα είσαι λίγος...Αλήθεια υπάρχει ποδοσφαιριστής Πετρόπουλος;; (που να μην ήμουν και ΠΑΟ τι θα έγραφα).  

Σήμερα στο Europa League έχω ξεχωρίσει τρία ματσάκια προς το παρόν. Τον άσσο της Stoke  της Αλκμααρ και της Σάλτσμπουργκ. Κάτι άλλα στανταράκια που έχει, εγώ τα φοβάμαι και δε θα τα αγγίξω διότι θεωρώ γελοίες τις αποδόσεις...

Επίσης μπορεί να έβαζα κανά ψιλό στα εξης: τα  under του Παοκ,Χαρτς και το over της Ελφσμποργκ. 

Με το μαλακό το ποντάρισμα ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα από τις ομάδες.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας