Over στα Derby της Αγγλίας

Καλημέρα 

Δε τα πήγαμε καλά χτες αλλά δε πειράζει θα πάμε καλύτερα σήμερα. Για όλα φταίει ο κολλητός, ο οποίος με έπρηξε χτες να πάμε μέχρι τη Χαλκίδα για καφέ με το cooperaki του, οπότε δε πρόλαβα να κάνω την ανάλυση μου όπως εγώ ήθελα. Ξέχωρα ότι, όταν λέγαμε για τη κλήρωση του Ολυμπιακού υποστήριζε ότι η φετινή Ντόρτμουντ δε θα έχει σχέση με τη περσινή, θα βάζει πιο δύσκολα γκολ και σε πρώτη φάση, αποδείχτηκε χτες αφού μόνο ξύλο έπαιζαν τελικά. 

Στον ΟΠΑΠ συνεχίζουν να με εκπλήσσουν μέρα με τη μέρα. Τι θεικό έκαναν πάλι; Έδωσαν 1.,35 στον άσσο της Μάντσεστερ με την Άρσεναλ,
έχουνε ξεφύγει λίγο ή κάνω λάθος. Μετά ελπίζω να καταλαβαίνουν γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν το διαδίκτυο για bet. Δηλαδή όταν θα παίζει με Newcastle θα δίνουν 1.15 και με Φούλαμ 1,05. Είναι ντέρμπι, τους το έχει πει κανείς;; 
 Εγώ το παιχνιδάκι θα το παίξω αλλά θα το βάλω over.

 Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας στη Premier ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι μιλάμε για δύο ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο οπότε το βλέπω over ενώ πολύ καλή επιλογή είναι ότι θα σκοράρουν και οι δύο. 

Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ σε πολύ καλό κλίμα μετά τη πρόκριση της στον επόμενο γύρο του Europa μαζί με τις επιστροφές τραυματιών εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Ραπίντ η οποία έχει χάσει και δύο ντέρμπι στη σειρά. Ας ελπίζουμε να τα κάνει τρία στη σειρά.

Ενώ μέσα στις επιλογές μου είναι ακόμα ο άσσος της Φέγενορντ, της Μπιλπάο ενώ στα δικά μας Πανιώνιος με Εργοτέλη δε θα σκοράρουν πάνω από δύο γκολ ενώ αν δε θέλουν να έχουν επεισόδια ξύλο και πολλά περισσότερα, ο Παναθηναικος θα κερδίσει έστω και με μισό μηδέν.








Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας