PAO Champions League


Δε πιστεύω να έχει κανείς παράπονο, δύο φορές μέχρι τώρα έδωσα τις προβλέψεις μου και τις δύο έπεσα μέσα. Θα μου πεις και με το δίκιο σου τώρα εσύ ,ρε μεγάλε όταν δε θα ακουμπάς σημείο θα κοκορεύεσαι όπως τώρα τον ή  θα κάνεις τη πάπια. Εξαρτάται, γιατί εδώ υπάρχει μελέτη πιο πριν, δεν είναι σαν το casino όπου πας και ποντάρεις στη ρουλέτα κυρίως στη τύχη. Εδώ κοιτάς φόρμα ομάδων, προϊστορία, απουσίες παιχτών, καιρό, χρωστούμενα, και ένα σωρό άλλους παράγοντες.Οπότε ότι ματσάκια επιλέγω, το κάνω με βάση τους παραπάνω λόγους, ενώ αρκετές φορές μεγάλο ρόλο παίζει και η διαίσθηση μου. Ότι λοιπόν και να προτείνω θα το κάνω με μεγάλη σκέψη και κυρίως με μεγάλη σύνεση (επειδή ακόμα δεν απάντησα μάλλον τη πάπια :P ).

Στα σημερινά τώρα o Παναθηναϊκός δε νομίζω ότι δε θα πάρει τη πρόκριση αλλά από την άλλη το 1,60 στη παρούσα φάση των δύο ομάδων εμένα δε με ικανοποιεί.Το κουπόνι όμως δεν έχει και πολλές επιλογές οπότε είμαι πολύ κοντά στο χ ημίχρονο,αφού νομίζω ότι και οι δύο ομάδς θα μπουν συντηρητικά , ο μεν ΠΑΟ να μη φάει κανά γκολ από την αρχή και γεμίσει άγχος, ενώ οι Δανοί για να μη χάσουν αμέσως τις ελπίδες τους για τα play offs του Champions League.

Η Κοπεγχάγη παίζει με τη Σάμροκ και το under φαντάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα αφού η μεν Σαμροκ το έχει αναγάγει σε επιστήμη τους τελευταίους εφτά αγώνες, ενώ και η Κοπεγχάγη που δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση δεν έχει λόγο να ανοιχτεί στο παιχνίδι αφού και με το χ βολεύεται μια χαρά.

Ας απολαύσουμε ένα video με το καλύτερο παίχτη που έχει ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή και scorer στο πρώτο ματς με την Οντένσε ελπίζοντας να δούμε και σήμερα μερικές τέτοιες χορογραφίες.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας