Betting before Ch.League

Καλημέρα και καλό Σ/Κ


Τη βδομάδα που μας έρχεται ξεκινάει και το τσου λου, οπότε πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στις επιλογές μας αφού πολλές φορές οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκό αγώνα μεσοβδόμαδα, κάνουν γκέλες στο πρωτάθλημα τους. Οπότε αν επιλέξετε να τις τιμήσετε, να βάλετε και αυτή τη μεταβλητή στην εξίσωση σας. Στην Αγγλία λογικά και οι 2 του Μάντσεστερ θα κερδίσουν, η Τσέλσι είναι φαβορί, ακόμα όμως δεν με έχει πείσει με την απόδοση της, οπότε προσοχή, και τέλος η Άρσεναλ πιθανόν να κάνει μεγάλο σκορ για να ξεσπάσει από τα άσχημα αποτελέσματα και τη γκρίνια.


Σήμερα ξύπνησα με τρελή διάθεση για καφέ, οπότε το ψάξιμο για σημεία έγινε λίγο βιαστικά αν και από χτες το βράδυ είχα επιλέξει δύο τρία και είχα σκεφτεί ήδη τις επιλογές μου στο eurobasket.
Αναλυτικά τώρα οι επιλογές μου είναι οι εξής: Νίκη της Charlton, της Έρντρι και της Γκλάντμπαχ. Έβαλα και τη  Στουτγκάρδη εν γνώσει μου, αν και τη φοβάμαι. Στο Στόουκ - Λίβερπουλ το over στο internet το πήρα 2.2 ενώ ο ΟΠΑΠ το έχει 1,90 και λέω να το τιμήσω. Ενώ στο ντέρμπι Βαλένθια - Ατλέτικο βλέπω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.


Τα ματς του eurobasket τα επέλεξα βλέποντας από το computer προχτές μέσω internet. Στο Γεωργία - Σκόπια  οι Γεωργιανοί μετά την απώλεια του Pachulia, έχασαν και τον Tsintsadze. Επειδή έχασαν στο τσακ από τα Σκόπια θα επικρατεί και μία απογοήτευση, οπότε τη νίκη των Φινλανδων τη θεωρώ σίγουρη. Στο άλλο ματς της ημέρας οι Σλοβένοι θα κερδίσουν τα Σκόπια καλύπτοντας το handicap των 5,5 πόντων που δίνει ο ΟΠΑΠ .

Και επειδή σήμερα δε μπορούσα να σκεφτώ καμια φωτογραφία να βάλω, αποφάσισα να βάλω ένα βίντεο για τον τεράστιο Dirk Nowitzki που άμα σκοράρει 36 πόντους στο επόμενο παιχνίδι της χώρας του, θα ξεπεράσει σε πόντους το μεγαλύτερο Έλληνα μπασκεμπολίστα,Νίκο Γκάλη, σε Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας