Betting σε over και under

Καλημέρα ... 

Πάλι δυστυχώς, άργησα να ανεβάσω τις προβλέψεις μου αλλά για άλλη μια φορά, κοινωνικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να κοιμηθώ αργά και ως εκ τούτου να σηκωθώ και αργά.Πάμε γρήγορα λοιπόν, αφού σήμερα και τις επόμενες μέρες πρέπει να βγάλουμε κάτι παραπάνω για να πληρώσουμε και το ηλεκτρικό ρεύμα, που θα έρθει  πιο φουσκωμένο από το νέο χαράτσι αλλά και την έκτακτη εισφορά.

Το κουπονάκι σήμερα δε με πολυενθουσίασε όταν το είδα, αφού βρήκα λίγα σημεία που πιστεύω ότι θα περάσουν σχετικά εύκολα. Ένα από αυτά είναι ο άσος της Σαμπντόρια που υποδέχεται την Γκροσέτο. H Σαμπντορια δείχνει να έχει πάρει μπρος για τα καλά, αφού επικράτησε επί της Έμπολι 3-1 εκτός έδρας μετά και την εξάρα που είχε ρίξει τη προηγούμενη αγωνιστική στη Γκούμπιο.

Στο Βέλγιο η Βέστερλο με παθητικό 15 γκολ υποδέχεται τη Σιντ Τρούιντεν των 19 γκολ, μόλις στην έκτη αγωνιστική. Είναι και οι δυο στην ουρα της βαθμολογίας με τη Βέστερλο να έχει ένα πολύ κακό ξεκίνημα, ευελπιστώντας να κάνει μια νέα αρχή σήμερα με έναν αντίπαλο στα μέτρα της. Το βασικό μου σημείο είναι το over ,αλλά και ο άσος είναι πιθανός αφού αν θες να ορθοποδήσεις, δε μπορείς να το κάνεις εύκολα π.χ με την Άντερλεχτ αλλά με ένα πιο αδύναμο αντίπαλο.

Στην Αγγλία η Λιντς σήμερα θα επικρατήσει της Μπρίστολ των πολλών προβλημάτων ενώ ήρθε και η ώρα η Πίτερμπορο να επιστρέψει στα Over όπως η Χαλ στα κλασικά της under.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας