Champions League Premiere

Καλημέρα σε όλους…..
Επιτέλους βραδιά Champions League, ώστε να ξεφύγουμε  από το μίζερο ελληνικό πρωτάθλημα και να δούμε και λίγο μπάλα.  Μιλάμε για μια πρεμιέρα με φοβερά παιχνίδια για τα οποία εύχεσαι να είχες 8 τηλεοράσεις ώστε να μη χρειάζεται να κάνεις ζάπινγκ.Και πώς να μην εύχεσαι να ξεκινήσει το Champions League  για να ξεφύγεις από το μίζερο ποδόσφαιρο μας, το οποίο όσο περνάνε οι μέρες μου αποδεικνύει ότι πάει πιο κάτω και από τον πάτο. 
Σήμερα παίζει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέτος δείχνει από τα φιλικά να μην έχει τόσο καλή άμυνα . Βέβαια τώρα απέκτησε και αμυντικό χαφ αλλά είναι μόνο 2 βδομάδες μαζί με την ομάδα . Στην επίθεση με τη βοήθεια του κόσμου goal θα βάλει, αλλά πιστεύω ότι θα φάει κιόλας, οπότε GG.
Στο Γκενκ  - Βαλένθια, το ματσάκι το βλέπω over γιατί και οι δύο ομάδες είναι από φύση τους επιθετικές. Όσο για το ΑΠΟΕΛ – Ζενίτ, οι Ρώσοι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν αφού επιβάλλεται, αν θέλουν να έχουν βλέψεις για να περάσουν. 

Όσο για το ΜπαρτσελόναΜίλαν  το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα απολαύσουμε μπάλα έστω και χωρίς τον Ιμπρα. Το ματς αυτό είναι σα να τρέχει μια bmw με μία Mercedes , και να μη ξέρει κανείς ποιος θα κερδίσει σίγουρα. Φαβορί μπορεί να είναι η Μπάρτσα, αλλά όχι για 1.25 όταν παίζει με τη πρωταθλήτρια Ιταλίας. Δηλαδή, αν έπαιζε με τον πρωταθλητή Ελλάδος ,θα έδινε 1,05; Τέλος ,δεν ξέρω γιατι αλλά μου εχει κάτσει το διπλό της Σαχτάρ, αφενός μεν γιατι εχει παιχνίδια στα πόδια της, αφετέρου δε γιατι η Πόρτο έχει χάσει τον περσίνο προπονητη της  καθώς και τον πρωτο της σκορερ.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας