Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Euro 2012)

Καλημέρα..Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σήμερα με αρκετές ομάδες να είναι στη κόψη του ξυραφιού και ο αποκλεισμός από νωρίς να είναι κοντά. Μια από αυτές είναι η Σερβία η οποία φιλοξενείται από μια υπερδύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τη Β.Ιρλανδία..Μόνο ο Γιοβάνοβιτς ξέρει, όση μπάλα ξέρει όλη η ενδεκάδα των αντιπάλων του απόψε. Tο πρόβλημα τους διαχρονικά είναι ότι ποτέ δεν είναι ομάδα και πάντα στηρίζονται στο ατομικό ταλέντο τους. Ελπίζω σήμερα να επιδείξουν και μια ομαδικότητα αν δε θέλουν να πάνε νωρίς στα σπίτια τους.
Οι Άγγλοι παίζουν στην αδιάφορη Βουλγαρία και η νίκη είναι μονόδρομος ουσιαστικά, για να μην έχουν περιπέτειες στο μέλλον με τίποτα μπαράζ. Η Ελλάδα όπως και η Λευκορωσία είναι ομάδες των under και δε βλέπω το λόγο να μη το κάνουν και σήμερα.

Έχει ξεκινήσει και το Eurobasket στη Λιθουανία και αφού πήραμε μία γεύση από τις δύο πρώτες αγωνιστικές  ήρθε η ώρα να προτείνουμε κανένα παιχνίδι για στοίχημα και από εκεί. Στο παιχνίδι της Ισπανίας με τη Μ.Βρετανία πολύ πιθανό είναι το over αφού οι Άγγλοι δε ξέρουν τι θα πεί άμυνα ενώ ο τρόπος παιχνιδιού τους στηρίζεται σε αιφνιδιασμούς και γρήγορο παιχνίδι πάνω κάτω, λουκούμι δηλαδή για υψηλό σκορ. Τέλος στο Ισραήλ - Σερβία δε βλέπω να σκοτώνονται οι Σέρβοι να κερδίσουν με διαφορά πάνω από 17 πόντους .Θα κρατήσουν δυνάμεις για τα ματς που κρίνεται η πρώτη θέση.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας