Eurobasket 2011 - Segunda Division Spain

Καλημέρα

Για άλλη μια φορά πήγαμε πολύ καλά χτες, αφού είχαμε 5/6 επιτυχή με το απόλυτο στο ποδόσφαιρο 4/4!
Στα σημερινά τώρα, το κουπόνι βασίζεται κυρίως στις Αγγλίες αφού λόγω των εθνικών ομάδων χτες, δεν υπάρχουν  πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας σήμερα.Θα προτείνουμε μερικά σημεία από Αγγλία αλλά το βάρος μας θα πέσει κυρίως στο Eurobasket που γίνεται στη Λιθουανία.

 Σήμερα έχει 6 αγώνες μεταξύ των οποίων και η Εθνική στις 18:00 που παίζει με τη Π.Γ.Δ.Μ. Ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαικού Basket Βουλγαρία-Ουκρανία (καλό ε;) θα πάρω το under 142,5 στο internet αφού μέχρι τώρα καμία από τις δύο δεν έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους. Στο Ρωσία Βέλγιο οι  Ρώσοι  έχω την αίσθηση ότι θα καλύψουν τη διαφορά των 17,5 πόντων.

Στο ποδόσφαιρο τώρα, η Σέφιλντ Γιουν έχει ξεκινήσει το ταξίδι της για άνοδο και μια από τις στάσεις του ταξιδιού της για επιτυχία θα είναι στο γήπεδο της σήμερα, με αντίπαλο τη Μπέρι και φέτος θα είναι μία ομάδα που θα τη κυνηγάμε αρκετά συχνά. 
Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη φράξει τον άσο της Μπέρτον μάλλον λόγω της απεργίας των παιχτών της Πλίμουθ ο οποίος στο Internet έχει πέσει στο 1,60 για όσους επιθυμουν να το βρουν και να το παίξουν.Τελικά όμως θα παίξουν κανονικά αλλά αυτό δεν αλλάζει το σημείο μας.


  Στη B' Ισπανίας η Βαγιαδολιδ θα επικρατήσει της  Κόρδοβα παρόλο τις απουσίες που έχει ενώ πολύ πιθανός είναι και οι άσος της Αλμερίας επί της Χιρόνα.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας