Betting before champions League Part 3

Καλημέρα

Καιρός για μπάλα πάλι μετά τα μεσοβδόμαδα γεγονότα που αφορούσαν το χρέος, τους προδότες και το μέλλον της Ελλάδος. Το κουπόνι παρουσίαζει νομίζω μερικές ευκαιρίες και στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλευτούμε.

Ξεκινάω λοιπόν με Αγγλία και από τον αγώνα της Everton με τη Manchester United όπου οι φιλοξενούμενοι θα ξεπλύνουν τη ντροπή τους μετά τη ντροπιαστική ήττα από τη Σίτυ. Οπότε πρώτο μας σημείο το διπλό. Συνεχίζω από Αγγλία με το derby του Λονδίνου ανάμεσα στη Chelsea και Arsenal. Το ματς δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους αλλά λογικά θα κερδίσουν έστω και δύσκολα. Η ομάδα που με πάει πιο συχνά από κάθε άλλη ταμείο η Πίτερμπορο παίζει με τη Γούοτφορντ εκτός έδρας και τι καλύτερο από το over της. Τέλος στην Αγγλία ανάμεσα στη Σκάνθορπ και τη Τρανμίρ θα επιλέξω το under.

Στην Ισπανία η Βαλένθια φιλοξενεί τη Χετάφε και δε νομίζω να συνεχίσει τις γκέλες , ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες. Το ίδιο ισχύει και για τη Βιγιαρεάλ αν δε θέλει να μπει σε περιπέτειες αναφορικά με το μέλλον της.

Στη Γαλλία η Παρί θα συνεχίσει το ταξίδι  της προς το τίτλο με άλλη μια επικράτησει στην έδρα της. Στο ίδιο πρωτάθλημα θα βάλω και τον άσσο της Μονπελιέ εναντίον της Νανσί.

Τέλος θα επιλέξω ακόμα το διπλό του Άγιαξ, το over στο Ρομα - Μίλαν και Ιντερ - Γιουβέντους.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας