Betting for Taxes

Καλημέρα.

Όπως καταλαβαίνεται έχει γίνει επιτακτική ανάγκη να βγάλουμε κανένα ψιλό παραπάνω, γιατί ότι βγάζουμε από τη δουλειά μας τα παίρνουν με έκτακτα χαράτσια. Τελικά ψηφίστηκε ο νόμος για την έκτακτη εισφορά στα ακίνητα οπότε  το ηλεκτρικό ρεύμα θα έρθει φουσκωμένο με αρκετά ευρουλάκια. Οπότε πάμε γερά, όπως το προηγούμενο σ/κ που είχαμε πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας για άλλη μία φορά.
Έχουμε και λέμε λοιπόν πρώτο μου σημείο ο άσος της Ίντερ αφού με τον Ρανιέρι πάει από νίκη σε νίκη και επιπλέον δε παίζει ο Καβάνι από τη Νάπολι. Η Ρόμα ομάδα μου στην Ιταλία ενώ μπορεί να είναι η πιο κομπλεξική ομάδα που υπάρχει, και δεν έχει ξεκινήσει καλά, σήμερα ήρθε η ώρα της για νίκη μεσα στο Ολύμπικο με σκόρερ τον Οσβάλντο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία ματς.

Στην Αγγλία τώρα και στο ντέρμπι του Λίβερπουλ το διπλό είναι πιο κοντά από άλλες χρονιές. Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει καλά φέτος σε αντίθεση με την Έβερτον που δε δείχνει και τίποτα φοβερό.Και οι δύο ομάδες έχουν σφιχτές άμυνες ενώ ειδικά η Έβερτον επιθετικά δεν έχει να δείξει και πολλά. Οπότε διπλό και under. H Σίτι ενώ δε μου έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο ματς με τη Μπάγερν σήμερα θα την τιμήσω γιατί πρώτος της στόχος είναι το πρωτάθλημα και απέναντι στη Μπλάκμπερν δε θα συναντήσει αντίσταση.
Τέλος θα ρίξω κανά φράγκο ακόμα στον άσο της Αίκ, στο διπλό της Μπάγερν,στον άσο της Φενέρ, στα αγαπημένα μου over της Leeds και Πίτερμπορο.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας