Βραδιά Champions League

Καλησπέρα

Τρίτη αγωνιστική του Champions League σήμερα και ήδη έχουμε αρχίσει και βγάζουμε κάποια συμπεράσματα για τις ομάδες. Οπότε μπορούμε πολύ πιο έυκολα να ποντάρουμε στο στοίχημα και να βγάλουμε κάτι ψιλά.
Οπότε μπαίνω κατευθείαν στο ψητό και γράφω τι πιστεύω ότι θα γίνει σήμερα. Ξεκινάω με τον αγώνα της Βασιλείας με τη Μπενφίκα όπου βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ αφού και οι δύο ομάδες είναι πολύ επιθετικές και σκοράρουν με σχετική ευκολία, οπότε over

Ίδιο σημείο βλέπω και για τον αγώνα της Νάπολι με τη Μπάγερν παρόλο που οι Γερμανοί δε καίγονται για τη νίκη, αλλά δε παύουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο καιρό όπως και η Νάπολι παρόλο που έχασε από τη Πάρμα στην έδρα της τη προηγούμενη αγωνιστική.

Ακόμη στο ματς της Λιλ με την  Ίντερ έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα ( Λιλ ) που στη Γαλλία πάει αρκετά καλά αφού είναι στη 4η θέση και σκοράρει σχετικά εύκολα ενώ από την άλλη είναι οι νερατζούρι που στην Ιταλία είναι προτελευταίοι με τέσσερις βαθμούς. Τι θα παιξω λοιπόν ; Χ ημίχρονο και άσσο τελικό πείτε το έμπνευση .

Τέλος από Αγγλία θα ξαναπαίξω την ομάδα μου στην Αγγλία τη Leeds να κερδίσει τη Coventry και η Πίτερμπορο να μου ξαναδώσει το over της,



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας