Derby μίσους με Roma και Lazio

Καλημέρα

Σήμερα η μέρα με βρίσκει εκτός ΑΘηνών με ένα μουντο καιρό, αλλά ευτυχώς είχα προνοήσει να κουβαλάω το laptop μαζί με ένα usb stick για σύνδεση στο internet ώστε να μπορώ να ανεβάσω τις προβλέψεις μου.

Ξεκινάω λοιπόν με το Derby της λατρεμένης μου Roma εναντίον της μισητης Lazio. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο πίνακα της βαθμολογίας με 8 βαθμούς. Η Roma δε ξεκίνησε καλά αφου έχει αποκλειστεί και από την Ευρώπη και σήμερα δε θα έχει και τον αρχηγό της μαζί. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της. Η Lazio από την άλλη πλευρά δείχνει φέτος ικανή για μεγάλα πράματα μετά τις μεταγραφές που έχει κάνει και είναι ευκαιρία και για εκείνην όπως και για τη Roma ότι οι ομάδες του βορρά δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Στο δια ταυτα τώρα παρόλο που υποστηρίζω τη Roma θεωρώ το ματς σήμερα 1Χ. Επιπλέον  επειδη ο Cisse είναι γενημμένος για μεγάλα παιχνίδια και τη Roma την έχει καρφώσει ουκ ολίγες φορές θα σκοράρει και σήμερα.
Στα υπόλοιπα τώρα  Γαλατάσαραϊ , Άντερλεχτ, Παρί, ΠΑΟΚ, Γκρόιτερ, εύκολα ή δύσκολα θα έρθουν. Στο Κλαμπ Μπριζ - Γάνδη μιλάμε για δύο ομάδες επιθετικές οπότε το ματσάκι οδεύει προς over.
Στις Βραζιλίες η κοπέλα μου,  που παίζει και αυτή στοίχημα μου έχει δώσει την εξής τριάδα.  Μποταφόγκο άσσο, Βάσκο ντα Γκάμα άσσο και τέλος Χ2 διπλή ευκαιρία τη Κορίνθιανς.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας