Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Euro 2012 Last Games)

Πέρασαν σχεδόν 10 μέρες από το τελευταίο άρθρο όπου για άλλη μια φορά πήγαμε πολύ καλά. Τόσο καιρό δεν έγραψα γιατί δεν είχα βρει κάτι που να μου αρέσει και πίστευα ότι δεν είχα κάτι σίγουρο να προτείνω. Καλό είναι να μη παίζει κανείς άμα δεν νιώθει ότι το έχει, η αποχή κακό δεν έκανε σε κανένα.
Τώρα ήρθε η ώρα πάλι να πάμε ταμείο και να τσακίσουμε τους book.
Τελευταία αγωνιστική για τα προκριματικά του Ευρωπαικού πρωταθλήματος και πολλά μέτωπα είναι ανοιχτά ακόμα. Ένα απο αυτά είναι στον όμιλο της Εθνικής μας, η οποία θα πάρει τη πρόκριση αλλά υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι το ματς αύριο θα έρθει over; καλά φαντάστηκα. Οπότε το πρώτο μας σημείο under η Ελλάδα.
Η Ιρλανδία με νικη επί της Αρμενίας μπαίνει στα μπαράζ για να διεκδικήσει τη πρόκριση της στα γήπεδα της Ουκρανίας και Πολωνίας. Η Σερβία δε θα χάσει από τη Σλοβενία οπότε θα έχει και εκείνη τη δεύτερη της ευκαιρία στα μπαράζ. Το Δανία - Πορτογαλία το βλέπω over και εξηγώ.
Οι Δανοί θέλουν νίκη για να βγουν πρώτοι, οπότε θα πιέσουν για γκολ. Τώρα δύο είναι τα ενδεχόμενα, ή βάζει το γκολ οπότε τρέχει μετά η Πορτογαλία να μη χάσει, ή τρώει το γκολ άμα δε χειριστεί καλά το παιχνίδι και έχει ανοιχτεί στο γήπεδο. Τέλος η Τσεχία ελπίζει ότι η Ισπανία θα κερδίσει τη Σκωτία οπότε με δικό της διπλό στη Λιθουανία να πάει στα μπαράζ.
Πάμε λοιπόν γερά να κερδίσουμε άλλο ένα στοίχημα και να βγάλουμε κάτι παραπάνω για να μπαλώσουμε τρύπες.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας