Πάμε Ταμείο Ξανά (Pame tameio ksana )

Καλημέρα

Για άλλη μια φορά χτες πήγαμε πολύ καλά αφού είχαμε 9 επιτυχίες στα 11 παιχνίδια που δώσαμε, οπότε μετά τα σημερινά έβγαλα ακριβώς τα τετρακόσια ευρώ που μου ήρθαν για το ηλεκτρικό ρέυμα και το χαράτσι (μην ανοιχτώ παραπάνω στο θέμα και πω τίποτα που δε πρέπει).

Ξεκινάω λοιπόν και ελπίζω να συνεχίσω από εκεί που έμεινα χτες. Το πρώτο μου σημείο θα είναι από τη Γερμανία, ο άσσος του Αμβούργου απέναντι στη Καϊζερσλάουτερν αφου τα περιθώρια για τους γηπεδούχους στενεύουν και απέναντι τους θα βρουν μια ομάδα που εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν.

Στην Ιταλία η Ουντινέζε θα επικρατήσει της Παλέρμο που εκτός έδρας δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ και έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία.. Άλλη μια ομάδα που δεν υπάρχει μέχρις στιγμή εκτός έδρας είναι η Τσεζένα με κανέναν βαθμό ακόμα μακριά από το γήπεδο της που φιλοξενείται από την Πάρμα, οπότε άσσος και εδώ.

Από Αγγλία θα παίξω την άλλη ομάδα που μου δίνει αρκετά over μετά τη Πίτερμπορο και αυτη δεν είναι άλλη από την Leeds. Παίζει με τη Κάρντιφ και η μία έχει εννιά over ενώ η άλλη εφτά οπότε θα πάμε τώρα δέκα και οχτώ.

Από σημεία με μικρή απόδοση κοινώς τα φαβορί, θα προτιμήσω από Β΄ Ισπανίας τη Λα Κορούνια , από Αγγλία τη Τότεναμ και τέλος απο Βραζιλία τον άσσο της Κορίνθιανς απέναντι στην Αβάι.

Υ.Γ μετά το σημερινό Χ του Ολυμπιακού μου κάθεται ακόμα πιο εύκολα και το Χ στη Τούμπα ενώ ο Εργοτελης θα ρίξει τις μπαλωθιές του και στον Αστέρα.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας