Πάμε Ταμείο (Pame Tameio)

Άλλο ένα σ/κ με δουλειά και δυσκολία αναρτήσεως ενός άρθρου. Και τώρα που έχω κάτσει για να ανεβάσω ένα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί τα κολλητάρια έχουν μαζευτεί ήδη σε ένα σπίτι έχουν στρώσει τη τσόχα και ετοιμάζονται για poker. Οπότε θα ανεβάσω γρήγορα τις προβλέψεις μου με σκοπό να πάμε ταμείο.

Ξεκινάω με την Αγγλία και το ντέρμπι του Manchester . Τι πιο απλό και σίγουρο για μένα σημείο από το over ενώ στο Άρσεναλ - Στόουκ θα σας πρότεινα να μην το ακουμπήσετε. Αν το κάνετε προσέχτε πολύ τον άσσο είναι ρίσκο. Θα επιλέξω και το διπλό της Τότεναμ αφου φέτος δεν υπάρχει ακόμα ομάδα Μπλάκπερν και αν θέλουν οι πρωτευουσιάνοι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω φέτος τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουν εύκολα.

Στη Γερμανία υπάρχει και εκεί ντέρμπι ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και τη Σάλκε του Παπαδόπουλου όπου και εκεί το βλέπω over.

Θα ολοκληρώσω τη τριάδα μου των over, με τη Γαλλία και το Λιλ - Λυών αφού σε 10 αγώνες έχουν και οι δύο από πέντε over , οπότε ώρα να τα κάνουν 6.

Υπάρχουν και δύο under στο Ελληνικό πρωτάθλημα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ και στο ντέρμπι του βορρά. Ο ΠΑΟΚ είναι κατεξοχήν ομάδα του under ενώ και ο Άρης για να βάλει γκολ πρέπει να κάνει αίτηση. Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για το ματς της Κρήτης αφού η ΑΕΚ με επιθετικό τον Μπέλεκ που νομίζει ότι πάει ενώ ο ΟΦΗ είναι ομάδα του Αλενατόρε δηλαδή άμυνα..

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας