Premier's League Red War

Άλλο ένα σαβατοκύριακο με πολλούς αγώνες, αρκετά ντέρμπι και παιχνίδια αμφίρροπα. Σκοπός μας λοιπόν είναι να βρούμε για άλλη μία φορά τα κατάλληλα σημεία ώστε να πάμε ταμείο. Το στοίχημα έχει την ιδιαιτερότητα ότι δε παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η τύχη όπως π.χ η ρουλέτα στο casino, αλλά θέλει πρώτα μελέτη μετά έμπνευση και στο τέλος μπαίνει ο παράγοντας τύχη.

Ξεκινάω λοιπόν τα σημεία από την Αγγλία και το ντέρμπι μεταξύ Liverpool  και Manchester. Η Liverpool θέλει να αποδέιξει ότι φέτος πάει για το κάτι παραπάνω και είναι μία τέλεια ευκαιρία να εκμεταλευτεί τη σύγχυση του Rooney μετά τα γεγονότα στην εθνική του ομάδα. Ο Gerard θα ξεκινήσει βασικός και παρόλο που η Manchester πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα λυγίσει στο Anfield. Μπορεί να λυγίσει ακόμα και με over. Το ίδιο σημείο θα φέρει και η Στόουκ με τη Φούλαμ αφου η ενίσχυση της Στόουκ και η ποιότητα της θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγαίνουν στο παιχνίδι της.

Στη Τουρκία η Μπεσίκτας θα επικρατήσει της αδύναμης Καίσερισπορ μαζί με Σάλκε και Σίτι κάνουν μια ωραία τριάδα.

Σε λίγο πιο μεγάλες αποδόσεις ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό της Ίντερ, ο άσος του Άγιαξ, το κλασικό over της Πιτερμπορο, όπως και το under της Χαλ

Στο Ελληνικό ντέρμπι τώρα, πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ σημείο. Ίσως να το έβαζα over αφού ο Ολυμπιακός θα βάλει γκολ σε μια άμυνα που μέχρι πριν ένα μήνα έτρωγε τεσσάρες και τριάρες, ενώ λογικά θα βάλει και το χεράκι του (μάλλον δε θα το απλώσει καν) ο Costanzo.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας