Betting before Champion League Part IV

Καλησπέρα σε όλους
 

Άλλο ένα γεμάτο κουπόνι μας έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο το οποίο έχει και το Ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στους αιώνιους. Τι θα γίνει εκεί, δεν έχω ιδέα και δε μπορώ να προβλέψω. Δε θα το ποντάρω κιόλας, γιατί πρέπει όταν παίζει κάποιος στοίχημα να το κάνει με κρύα καρδιά αφού δε χωράει το συναίσθημα, και δυστυχώς για μένα υπερέχει υπέρ του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να ποντάρω σπάνια σε παιχνίδια του. Anyway δε γράφω κάτι άλλο για αυτό το ματς παρά μόνο ότι επιθυμώ τη νίκη.

Στο κυρίως κουπόνι τώρα ξεκινάω κλασικά με Αγγλία όπου έχουμε τα δύο διπλά της Manchester United και της Arsenal επί της Σουόνσι και της Νόργουϊτς αντίστοιχα. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι πολύ μεγάλη και συγκεκριμένα η Άρσεναλ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση εκτός έδρας μετά τη Σίτι ξέχωρα ότι και η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενουμένων αφού έχουν να χάσουν από το 1984 και μετρούν 11 σερί ματς χωρίς ήττα.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Μπέτις και ελπίζω φέτος επιτέλους να μου κάνει τη χάρη και να με οδηγήσει στο ταμείο. Με το νόμο των πιθανοτήτων νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Στο ντέρμπι ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ με το ρυθμό που σκοράρει φέτος η βασίλισσα πάμε για ένα ωραίο over.

Στην Ιταλία ήρθε η ώρα του Τζιμπριλ να σκοράρει σε ένα ματς που θα είναι ραμμένο στα μέτρα του Γάλλου με αντεπιθέσεις  ενώ οι νότιοι θα ρίξουν το βάρος τους στο μαρκάρισμα του Kloze. Όσο για την ομάδα της Ίντερ, λογικά θα κερδίσει αλλιώς ας το γυρίσουν στη μπιρίμπα και να σταματήσουν το ποδόσφαιρο.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας