Betting Weekend με Αγγλία, Ελλάδα, Βέλγιο,Γερμανια, Γαλλία.

Καλημέρα σε όλους....

Άλλο ένα γεμάτο κουπόνι αυτό το Σαββατοκύριακο με πολλά παιχνίδια για όλα τα γούστα. Πρέπει οπωσδήποτε να ρεφάρουμε τη χασούρα από το Champions League γιατι η αλήθεια είναι ότι δε πήγα καθόλου καλά.

Η ώρα είναι 1 το βράδυ περίπου και ψάχνω εδώ και δύο ώρες στο computer και στο internet νέα των ομάδων , παραδόσεις και φόρμα για να προτείνω αυτά που θα παίξω. Οπότε μετά από αρκετό ψάξιμο στις ομάδες που είχα ξεχωρίσει ότι θα παίξω κατέληξα στα εξής σημεία.

Από τη Premier League θα συνεχίσω να ακολουθώ τη Τότεναμ που δε με έχει απογοητεύσει φέτος καθόλου και πιστεύω θα επικρατήσει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ χωρίς να δεχτεί και γκολ αφού οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει μόνο έντεκα φορές φέτος. Οπότε στο ίδιο παιχνίδι έχουμε διπλό, no goal, και τη νίκη της Τότεναμ με 0-1 ή 0-2 έως εκεί το βλέπω.
Από την ίδια χώρα αλλά από διαφορετική κατηγορία θα επιλέξω τη Leeds και τον άσσο της αυτή τη φορά και όχι το over της.

Στα δικά μας τώρα οι Κρητικοί θα νικήσουν τους Γιαννιώτες αλλά στο Αγρίνιο δε βλέπω την ΑΕΚ να περνάει εύκολα. Μη ξεχνάτε ότι δεν έγινε και ομαδάρα ξαφνικά η ΑΕΚ και παίζει και με έναν αντίπαλο που θα διψάει να αποδείξει μπροστά στο κοινό του μετά από τόσα χρόνια ότι άξια βρίσκεται στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Ξέχωρα ότι κάθε χρόνο μία ομάδα που ανεβαίνει απο Β' Εθνική κερδίζει τις μεγάλες.

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ φιλοξενείται από τη Ζούλντε Βάρεγκεμ και θα συνεχίσει τη πορεία της προς το τίτλο.  Στη Πορτογαλία υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα Μπενφίκα και Σπόρτιγκ με το over να φαντάζει πολύ πιθανό αφού και οι δύο ομάδες έχουν δυνατές επιθέσεις έχοντας κάνει από 6 over η κάθε μία. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο ντέρμπι της Γερμανίας ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Σάλκε οπότε και εδώ over.

Τέλος όπως χάζευα το κουπόνι έρχεται από πάνω μου η κοπελιά μου και κοιτάει , ξαφνικά την ακούω να λέει "ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΣΟ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ;;; αυτές έχουν τα περισσότερα over στη Γαλλία και μένω κάγκελο. Ανοίγω να το τσεκάρω και είχε δίκιο οπότε μου λέει πες το και αυτό over.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας