Ψήφος Εμπιστοσύνης στο Betting

Καλημέρα 

Περίεργη μέρα χτες αφού δεν πρόλαβα καθόλου να ξεκουραστώ ευρισκόμενος σχεδόν όλη μέρα πάνω από ένα computer , και όχι για εύρεση αγώνων που θα παίξω αλλά λόγω δουλειάς. Θα νιώσω όμως πολύ καλύτερα αν πάμε πάλι ταμείο όπως τα καταφέρνουμε πολύ καλά το τελευταίο καιρό. Η μελέτη μου για το κουπόνι της Κυριακής έχει κρατήσει μέχρι τώρα 3 γεμάτες ωρίτσες με μοναδική διακοπή μία κρέπα σοκολάτα. Για να μη μακρυγορώ άλλο με τις καθημερινές συνήθειες μου, ας μπω κατευθείαν στο ψητό.

Ξεκινάω από Γαλλία και τη φορμαρισμένη Marseille η οποία αντιμετωπίζει τη Nice και λογικά θα κερδίσει εύκολα, ενώ υπάρχει και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπορντό και Παρί όπου με μία διαίσθηση περισσότερο, πιστεύω στο GG. 

Στην Ελλάδα όπως έγραψα και χτες, κυριαρχεί το Αθηναϊκό ντέρμπι όπου η διαφορά των δύο ομάδων φέτος καθώς και η φόρμα τους το τελευταίο καιρό, μας οδηγούν στον άσσο, τον οποίο όμως θα τον προτιμούσα κοντά στο 1,90. Στη Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Κέρκυρα και επιτέλους θα φτάσει στη νίκη. Αν δε τα καταφέρει ούτε τώρα, ας αρχίσει να σκέφτεται σιγά σιγά, ότι του χρόνου μπορεί να παίζει και στη Football League. 

Συνεχίζω με Ολλανδία, με το διπλό του Άγιαξ απέναντι στην Ουτρέχτη, η οποία στους τελευταίους έξι αγώνες έχει τέσσερις ήττες, ένα Χ και μία νίκη, όχι ότι είναι εύκολο αλλά αν θες να πάρεις πρωτάθλημα τέτοια ματς τα καθαρίζεις.

Στη Βραζιλία η Κορίνθιανς φιλοξενεί την ουραγό της βαθμολογίας και ο άσσος πληρώνει αρκετά καλά (τώρα που γράφω η Μποταφόγκο χάνει κιόλας).

Τέλος στην Αγγλία, η Τότεναμ ξεκούρασε παίχτες μεσοβδόμαδα στο Europa οπότε θα είναι φρέσκια  στο ματς απέναντι στη Φούλαμ, μη ξεχνάμε ότι το βάρος τους φέτος το έχουν ρίξει κατεξοχήν στο πρωτάθλημα.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας