Champions League 22/11/11

Άλλη μια ποδοσφαιρική πανδαισία, όπως θα έλεγαν και οι δημοσιογράφοι,αναμένεται στις 22 του μηνός στα γήπεδα της Ευρώπης και για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπείς στις προβλέψεις μας. Άλλωστε το Σάββατο είχαμε πάλι πολύ καλά σημεία αφού πέρασαν όλα εκτός από την έμπνευση ότι θα σκοράρει ο Τζιμπρίλ.

Το ταξίδι των ομάδων λοιπόν  πλησιάζει προς το τέλος αφού είναι η προτελευταία αγωνιστική ενώ τα ανοικτά μέτωπα παραμένουν πολλά. Σε ένα από αυτά η Manchester United που τη πιάσαμε και το Σάββατο φιλοξενεί τη Μπενφίκα, σε ένα ματς που θα κρίνει τη πρωτιά του ομίλου. Δεύτερη γκέλα στην έδρα της στη φάση των ομίλων δε θυμάμαι πότε έκανε τελευταία φορά η Manchester, ενώ και o Rooney τελικά θα δώσει το παρών παρόλο τη σύγκρουση με το τερματοφύλακα της Swansea και ένα μικροτραυματισμό που αποκόμισε. Οπότε εύκολα η δύσκολα η Κόκκινοι θα κερδίσουν.

Η Lyon φιλοξενεί τον Ajax και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει ελπίδες να προκριθεί κερδίζοντας και εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Στον Αίαντα θα απουσιάσει ο De Jong ενώ αμφίβολος είναι και ο Theo Janssen. Κάτι η εμπειρία, κάτι τι νεαρό της ηλικίας των Ολλανδών μαζί με το ότι οι Γάλλοι έχουν φάει με το κουτάλι τέτοιες καταστάσεις με οδηγούν στον άσσο.

Στην Ιταλία η Napoli υποδέχεται τη Manchester City και δε βλέπω πως μπορεί να χάσουν οι Άγγλοι. Το ματς δηλαδή το βλέπω x2 και περισσότερο προς το διπλό απλά το x το βάζω για κάλυψη.

Τέλος στη Τουρκία νομίζω ότι ένα x δε θα χαλάσει καθόλου τους Ιταλούς που στατιστικά έχουν και καιρό να το φέρουν.
Υ.Γ Μου αρέσει και ο άσσος των Ρώσων αλλά το ψιλοφοβάμαι.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας