Derby στην Ελλάδα

Καλημέρα..

Δυστυχώς δε πρόλαβα να γράψω μεσοβδόμαδα για στοίχημα παρόλο που έριξα στο διαδίκτυο κάτι ψιλά. Στους αγώνες του champion league ίσως ήταν καλύτερα που δε πρόλαβα αφού τη Μπενφίκα την είχα βάλει παντού αλλά στο Europa League ήταν κρίμα αφού προσωπικά πήγα πολύ καλά...

Anyway ας ξεκινήσω με τι πιστεύω ότι θα γίνει σήμερα στο ντέρμπι του Χαριλάου ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Και οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους ενώ ο Ολυμπιακός έχει και το μειονέκτημα της κούρασης λόγω του αγώνα του μέσα στη βδομάδα. Άποψη μου είναι ότι το ματς οδεύει προς Χ αφου οι Πειραιώτες φέτος εκτός Καραισκάκης δεν δείχνουν πια τόσο δυνατοί ενώ ο Άρης δε θα θέλει να στενοχωρήσει και να χάσει φέτος το κοινό του.

Στο Αθηναϊκό ντέρμπι που γίνεται τη Κυριακή βέβαια δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός δε θα κερδίσει την ΑΕΚ που παραπαίει και με τον Κωστένογλου πάει από τριάρα σε τριάρα.

Στην Αγγλία η φετινή έκπληξη Newcastle ελπίζω να μας τρελάνει και αύριο αφού θα στηρίξω τον άσσο της. Η Χαλ αύριο θα επιστρέψει στα under της αφού μέσα στη βδομάδα έκανε το over της και παίζει με τη West Ham που έχει και αυτή αρκετά under (8). Η Πίτερμπορο με 12 over παίζει με τη Ντέρμπι των 9 over, οπότε >2,5 goal.

Στα υπόλοιπα υπάρχουν κάποια φαβορί που δε νομίζω να σπάσουν όπως η Γαλατά, Άρσεναλ, Μαντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Man Utd οπότε επιλέξτε ποια σας ταιριάζουν.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας