Europa League Προτελευταία αγωνιστική 30/11/11

Καλημέρα σε όλους....

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό με σκοπό να βγάλουμε κανά φράγκο στο στοίχημα, αφού έρχονται και γιορτές, και πρέπει να πάρουμε δώρα. Έχουμε λοιπόν την Αϊντχόφεν που φιλοξενείται από τη Λέγκια βαρσοβίας με το Χ να βολεύει και τις δύο ομάδες αφού έτσι προκρίνεται και μαθηματικά και η Λέγκια.

Η Αλκμαάρ  φιλοξενείται από τη αδιάφορη Μάλμε που δεν έχει και πρωτάθλημα τώρα. Η νίκη είναι επιτακτική για να μη βρεθεί σε μπελάδες τελευταία αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μέταλιστ όταν η Austria θα φιλοξενεί τη Μάλμε και θα τσιμπάει το τριποντάκι.

Η Τότεναμ ακόμα και με τα τρίτα να παίξει είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟΚ στον οποίο θα λείπει ο Βϊερίνια και ο Λίνο. Μπορεί άμα έπαιζε με τον ΠΑΟΚ του Σεπτέμβρη να είχα αντίθετη άποψη αλλά με τη τωρινή κατάσταση του δικεφάλου συν τη κατάσταση που βρίσκεται τώρα η Τότεναμ όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία με οδηγούν στον άσσο αλλά και στο over αφού τα πιτσιρίκια θα θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι παραπάνω.

Τέλος θα ποντάρω και τις δύο Βέλγικες ομάδες τη Σταντάρ Λιέγης με το Αννόβερο και τη Μπριζ με τη Μάριμπορ διότι η μεν Σταντάρ πρέπει να κερδίσει για να μην έχει άγχος τη τελευταία αγωνιστική και δε φιλοξενεί στο κάτω κάτω κανένα Γερμανικό μεγαθήριο ενώ η φετινή Μπριζ μπορεί να κερδίσει μέσα στη Μάριμπορ του ενός βαθμού, εξασφαλίζοντας τη πρόκριση.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας