Μπαράζ Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου (World Cup 2014)

Έπιασαν τα κρύα επιτέλους, οπότε όσοι είστε σπιτόγατοι είναι η καλύτερη σας για τζάκι (αν έχετε), κανένα επιτραπέζιο με φίλους ή κάνα poker ή τέλος ακόμα καλύτερα, ταινία αγκαλιά με τη κοπελιά σας . Που κολλάνε όλα αυτά όμως με το betting όμως; Κολλάει γιατί υπάρχει και άλλη επιλογή η οποία είναι να παίρνεις το φορητό σου, να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι, να κάνεις τη μελέτη σου και να προτείνεις σημεία που πιστεύεις ότι έχουν αξία. Το που θα τα παίξει ο καθένας είναι επιλογή δική του για αυτό και δεν έχω γράψει μέχρι τώρα καμία εταιρία για online betting.

Τη προηγούμενη φορά δε πήγαμε καλά οπότε τώρα πρέπει να ρεφάρουμε τη χασούρα με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Οπότε μπαίνω κατευθείαν στο ψητό με τα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον αγώνα Πορτογαλία - Βοσνία όπου ακλόνητο φαβορί είναι πια η Πορτογαλία, εγώ όμως δε θα πάω με το φαβορί αλλά με το GG αφού οι Βόσνιοι θα κυνηγήσουν με υπομονή ένα γκολ ενώ θεωρώ αυτονόητο ότι οι Πορτογάλοι θα σκοράρουν. Στα άλλα τρία ζευγάρια γνωρίζουμε ήδη ποιες ομάδες θα προκριθούν και το μόνο που βλέπω είναι και πάλι το GG στο Κροατία - Τουρκία αφού οι Τούρκοι δεν έχουν να χάσουν πια τίποτα οπότε θα ανοιχτούν μπας και σκοράρουν.


Στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στην Ασία αναμετρούνται η Ιορδανία με το Ιράκ με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν πολύ καλά έχοντας μάλιστα και συντελεστή τερμάτων 9-1 όταν το
Ιρακ έχει 4-2. Βέβαια έχει κάνει και δύο διπλά αλλά με αντιπάλους Κίνα και Σιγκαπούρη λογικό είναι, οπότε ένας άσσος πάνω από δυαράκι δε με χαλάει καθόλου.Όπως δε με χαλάει και στο διαδίκτυο το διπλό της Αυστραλίας επί της Ταϋλάνδης ή ακόμα και το over της.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας