Boxing Day 2011

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους Μανώληδες, ελπίζω να περάσατε καλά τα Χριστούγεννα, να τσακίσατε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γαλοπούλες και όλα τα σχετικά. Σήμερα λοιπόν στην Αγγλία διεξάγεται η Boxing Day αφού στη χώρα που γέννησε το ποδόσφαιρο το άθλημα πρώτα το βλέπουν σαν γιορτή. Σοβαρά τώρα ποιος δε θα ήθελε να πάει γήπεδο σήμερα αν υπήρχε αγωνιστική, να φορέσει κανένα σκούφο του Άγιου Βασίλη και να δει την αγαπημένη του ομάδα σε κλίμα γιορτινό.

Στα σημερινά τώρα έχουμε τέσσερα φαβορί και ελπίζω να μη χαλάσουν για να γίνουν ακόμα πιο όμορφες οι γιορτές μας. Άσε που πρέπει να βγάλω και τα σπασμένα από τη χτεσινή παρτίδα poker με τα κολλητάρια σπίτι, τουλάχιστον κερδίζω στην αγάπη ή έτσι θέλω να πιστεύω. Τα φαβορί λοιπόν είναι οι Τσέλσι , η Λίβερπουλ , η Μάντσεστερ Σίτι, και η συμπολίτισσα της. Και οι τέσσερις μαζί μας διπλασιάζουν τα χρήματα μας ...

Στη Championship τώρα θα ρισκάρω στο διπλό της Λιντς για να μη ξεφύγει από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας απέναντι σε μία Ντέρμπι που δεν είναι και στα καλύτερα της, ενώ θα ακολουθήσω και το ένστικτο μου με το over της Πίτερμπορο γιατί γκολ σε κάθε αγώνα σχεδόν τρώει αλλά και σε κάθε αγώνα βάζει, και ειδικά με μικρότερες ομάδες που δε προσέχει και τόσο την άμυνα της.

Σε αποδόσεις πιο μεγάλες έχω επιλέξει το Χ της Χαλ με τη Μίντλεσμπρο, τον άσσο της Κόρτραϊκ με τη Σταντάρ που πάει με πολλές απουσίες και τέλος τον άσσο της Στόουκ με αντίπαλο την Άστον Βίλα.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας