Champions League 06/12/11

Τελευταία αγωνιστική στο Champions League με αρκετές ομάδες να αναζητούν το τελευταίο εισιτήριο είτε για να συνεχίσουν το όνειρο στο θεσμό είτε για να πάνε στο Europa League.
Έτσι λοιπόν τα ματς που έχω καταλήξει ξεκινάνε από τον άσσο της Πόρτο εναντίον της Ζενίτ σε ένα όμιλο που το ΑΠΟΕΛ έχει ήδη προκριθεί. Βέβαια δε μου αρέσει καθόλου το ποσοστό του άσσου θα τον περίμενα μεγαλύτερο. Πως θεωρώ ότι θα κυλήσει το ματς, η Πόρτο με το παράγοντα έδρα θα μπει δυναμικά και ίσως σκοράρει νωρίς. Αν δε τα καταφέρει θα κυριαρχήσει το άγχος οπότε θα μείνουν ακόμα πιο εύκολα κενοί χώροι πίσω τους οποίους μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γρήγοροι επιθετικοί της Ζενίτ. Άρα για όσους θεωρούν ότι ο άσσος είναι μικρός μπορούν να προτιμήσουν το οver, γιατί πιστεύω η Ζενίτ θα σκοράρει.

Συνεχίζω με το Τσέλσι , Βαλένθια σε ένα ματς που κρίνει τη δεύτερη θέση με τη Βαλένθια να πρέπει να σκοράρει ένα γκολ αρα πάμε για GG .

Τέλος υπάρχει και ο όμιλος του Ολυμπιακού με δύο αμφίρροπα ματς να διεξάγονται και όλες οι θέσεις εκτός από τη πρώτη να είναι ανοικτές. Ο Ολυμπιακός θα μπει με τρελό πάθος όπως συνηθίζει στο γήπεδο του μαζί με τη βοήθεια των οπαδών του, το θέμα είναι ότι δεν είναι συνηθισμένος σε τόσο συχνά ματς με αποτέλεσμα να βλέπω να κουράζεται από το 60 και μετά. Αυτό είναι ότι πρέπει για τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ που θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην Άρσεναλ  Οπότε πρέπει να το καθαρίσει νωρίς και να μη κάνουν άλλα δώρα οι τερματοφύλακες του. Εν ολίγοις πάει για over αφού σίγουρα θα σκοράρει αλλά δε ξέρω αν θα αντέξει να μη φάει.
Όσο για το άλλο ματς πραγματικά δεν έχω ιδέα, μιλάμε για μία ομάδα τελείως αλλοπρόσαλλη και εννοώ τη Μαρσέιγ, ενώ η Ντόρτμουντ θα είναι με ραδιοφωνάκι για το τι θα γίνεται στην Ελλάδα. Προσωπικά θα προτιμήσω να ασχοληθώ στο live betting έστω και αν δεν είμαι σπίτι αφού θα ξεκινήσουμε για το casino στη Πάρνηθα οπότε θα πρέπει να είναι και standby η κοπελιά μου για να παίξει ότι της πω.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας