Πάμε Ταμείο (Pame Tameio) Part II

Καλημέρα....
 
Ήρθε λοιπόν τελικά το περιβόητο χαράτσι στα  και μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα θα πρέπει να βρούμε όλοι άμεσα ένα εξτραδάκι για να μπαλώσουμε τρύπες. Γενικά δεν έχω παράπονο αφού πάμε αρκετά καλά οπότε θα συνεχίσουμε έτσι. Έτσι θα συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό και αυτό το σαββατοκύριακο, οπότε πάμε γρήγορα στις προτάσεις.

Έχουμε και λέμε λοιπόν με τις κλασικές επιλογές μας από την Championship, όπως τα over της Πίτερμπορο με την Λέστερ και της Λίντς με τη Γουότφορντ. Είπαμε είναι οι ομάδες που πιάνουμε πιο συχνά από όλες και για αυτό τις ακολουθούμε (αισίως η Πίτερμπορο έχει 15 over).

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Λεβαδειακό και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο καιρό, μετά το κακό της ξεκίνημα (βέβαια τότε έπαιξε με όλους τους μεγάλους) οπότε δε νομίζω να βρει αντίσταση από τους Βοιωτούς. Η διαφορά φέτος είναι εμφανής και η Ξάνθη παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο το οποίο το συνδυάζει και με το αποτέλεσμα.

Στη Γαλλία η Παρί φιλοξενείται από τη Σοσό που έχει τη χειρότερη άμυνα σε όλο το πρωτάθλημα. Αν καταφέρει η Παρί και δε κερδίσει να πάει στον Πλατινί μπας και μπορέσει να της στήσει τουλάχιστον τα υπόλοιπα της παιχνίδια.

Τέλος έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στην Ισπανία που θα καθηλώσει κλασικά όλο τον πλανήτη μπροστά στις τηλεοράσεις του. Η Ρεάλ του Μουρίνιο φέτος δείχνει έτοιμη να εκθρονίσει τους μπλαουγκράνα και μία νίκη θα τη κάνει το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Μη ξεχνάμε ότι είναι ήδη τρεις βαθμούς μπροστά και έχει και ένα ματς λιγότερο, οπότε με δύο νίκες πάει στο +9 και κάνει την ομάδα του Γκουαρντιόλα να κυνηγάει πια και αυτό είναι κάτι που δε γνωρίζει τα τελευταία χρόνια
Στο ίδιο πρωτάθλημα η Βαλένθια θα περάσει από την έδρα της Μπέτις ενώ θα ρίξω κάτι ψιλά στον άσσο της Σέφιλντ Γιουν. με αντίπαλο την Ρότσντεϊλ. Προσέξτε τον άσσο της ΑΕΚ που θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης ενώ στον πάγκο του ΠΑΣ θα είναι για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Αναστασιάδης.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας