Sunday Betting

Καλημέρα..

Τελικά η Ρεάλ χτες ενώ μπήκε με το καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και κατ'επεκταση έβαλε και εμάς γερά για ταμείο τελικά την έχυσε τη καρδάρα με το γάλα. Ο μεταφραστής έχει βρει το μπελά του από τον Γκουαρντιόλα, και αφού δε μπόρεσε και τώρα που είχε την ομάδα του σε super φόρμα να κερδίσει τη barca που δεν είναι η κλασική barca των τελευταίων ετών με οδηγεί στη ότι και φέτος η κούπα θα πάει στη Καταλωνία. Όσο για τη Βαλένθια τι να πω....μου γκρέμισε δύο δυνατά κουπόνια ..τέσπα.

Στο σημερινό στοίχημα τώρα έχω καταλήξει στα παρακάτω. Στην Αγγλία η Τότεναμ φιλοξενείται από την Στόουκ που πήρε αρκετούς παίχτες φέτος από τους Λονδρέζους. Εκεί δεν υπάρχουν τα πάρε δώσε όπως στην Ελλάδα ούτε τα χρωστούμενα. Εγώ βλέπω και τις δύο ομάδες να σκοράρουν, παρόλο που η Στόουκ δεν έχει καλή επίθεση.
Στην Ελλάδα θα περάσει ο Ολυμπιακός από τη Κέρκυρα που δεν υπάρχει σαν ομάδα φέτος και είναι μαζί με τη Δόξα οι δύο σίγουρες για φούντο αλλά και ο Παναθηναικος από τη Νέα Σμύρνη του προβληματικού Πανιωνίου φέτος.

Σήμερα ακόμη υπάρχουν πολλά στάνταρ στο κουπόνι έτσι όπως το βλέπω όπως:
Ο άσσος της Κλάμπ Μπριζ με τη Σιντ Τρούιντεν, της Λιλ με τη Ντιζόν , του Άγιαξ στη Βάλβαϊκ, ενώ πολλοί πιθανοί είναι οι άσσοι του Εργοτέλη και της Μπιλμπάο.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας