Betting στις Απόκριες

Η ώρα πλησιάζει δώδεκα και μισή, είμαι μπροστά από το laptop διαβάζοντας για στοίχημα ενώ παράλληλα  βλέπω Sherlock Holmes την αγγλική σειρά και όχι τη ταινία. Πρόκειται για μία σειρά που στα πρώτα δύο επεισόδια με καθήλωσε. Ψάξτε την αξίζει τον κόπο...

Στα δικά μας τώρα άλλο ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στα Ευρωπαϊκά γήπεδα εκτός από τα δικά μας στα οποία για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι είμαστε gtp......

Στην Ιταλία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους τις δύο ομάδες δηλαδή που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Από την αρχή της χρονιάς παίζω σχεδόν όλα τα ντέρμπι over, ιδίως στην Αγγλία αλλά αυτή τη φορά θα επιλέξω το ίδιο σημείο και στην Ιταλία.

Αντίστοιχα μεγάλο παιχνίδι έχουμε και στην Αγγλία ανάμεσα στη Λυόν και τη Παρί στο οποίο θα πάω βασικά με το Χ2 αφού φέτος οι πρωτευουσιάνοι δείχνουν να μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ενώ και η Λυόν δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχαμε συνηθίσει.

Τέλος αυτή τη φορά θα προτείνω και παιχνίδια από τις υπόλοιπες κατηγορίες της Αγγλίας που συνήθως δεν ασχολούμαι (αν και κατά καιρούς έδινα κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια).
Η Μπέρμπιγχαμ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο νησί αυτή την εποχή και με αντίπαλο τη Νότιγχαμ δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη για ακόμα τρεις βαθμούς που θα την οδηγήσουν στην άνοδο.
Το ανάποδο θα κάνω με τη Λίντς η οποία το τελευταίο καιρό δε πάει καλά αλλά εγώ θα τη ποντάρω απέναντι στη Πόρτσμουθ των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων.

Τέλος η Πίτερμπορο παίζει στην έδρα της τελευταίας ομάδας που έχει παθητικό 51 γκολ, οπότε επειδή έχει και καιρό να μας δώσει over θα μας το κάνει αυτή τη φορά.

Από τη τσάμπιονσιπ το επόμενο βίντεο και τους οπαδούς της West Ham

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας