Ολυμπιακός vs Μπαρτσελόνα - Ανάλυση


 
Ολυμπιακός vs Μπαρτσελόνα

Ένα σερί κακών εμφανίσεων ακολουθεί την εικόνα του Ολυμπιακού. Η ήττα του με τον Παναθηναϊκό επισφραγίζει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της τελευταίας εικοσαετίας για τους Πειραιώτες, που βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, έχοντας πέντε λιγότερους βαθμούς από τον Ατρόμητο. Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού, αφού ο επιθετικά ασθενικός Ολυμπιακός, υπήρξε απειλητικός μόνο στο τελευταίο τέταρτο. Έβγαλε φάσεις μόνο μετά το ’78 κατά την είσοδο του Ανσαριφάρντ. Σαφές κλίμα αμφισβήτησης γύρω από την ομάδα του Λεμονή. Μάλιστα, εκπρόσωποι των οπαδών του Ολυμπιακού συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζοντας τα παράπονά τους για την απόδοσή τους.

Δύσκολο και βαρύ το έργο του Ολυμπιακού στο μέτωπο στης Ευρώπης. Τρεις ήττες μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, παρά τις ήττες σε Τορίνο και Βαρκελώνη, αφήνει καλές εντυπώσεις και κρίνεται ανταγωνιστικός. Φυσικά, το σημερινό παιχνίδι ενάντια στη Μπαρτσελόνα φαντάζει βουνό για τους ερυθρόλευκους, καθώς η αήττητη μέχρι στιγμής ισπανική ομάδα του Βαλβέρδε, θέλει διακαώς αυτή τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. 

Η Μπαρτσελόνα μετρά 3/3 νίκες στον όμιλο μέχρι στιγμής και η ενδεχόμενη σημερινή της νίκη θα την ανεβάσει στους 12 πόντους. Αυτό φυσικά, θα της δώσει τη δυνατότητα να πάει για 2.5 αποτελέσματα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους, την οποία έχει ήδη κερδίσει στη Βαρκελώνη με 3-0.

Η αποστολή της Μπάρτσα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από δεκάδες φίλους της στην Ελλάδα. Σε περίπτωση νίκης απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Champions League, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Ολυμπιακός

Απουσίες: Ο φορ Μπεν εξακολουθεί να είναι τραυματίας, ανέτοιμοι οι Μίλιτς (Μ) και Σεμπά (Ε). Στο όριο καρτών βρίσκονται Ρομαό και Ελαμπντελαουί.
Ενδεκάδα Ολυμπιακός (4-3-3): Προτό - Κούτρης, Μποτία, Νικολάου, Ομάρ - Ρομαό, Ζιλέ, Οτζίτζα-Ανδρούτσος, Καρσελά, Φορτούνης

Μπαρτσελόνα

Απουσίες: Τιμωρημένος είναι ο σέντερ μπακ Πικέ, τραυματίες οι Ντεμπελέ (Ε), Ινιέστα (Μ), Ρφίνια (Μ), Τουράν (Μ) και Βιδάλ (Α).
Ενδεκάδα Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν - Ντιν, Ουμτιτί, Μασεράνο, Ρομπέρτο - Ινιέστα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο - Ντελοφέου, Μέσι, Σοάρες





Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας