Εισιτήρια ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια που διέθεσε ο ΠΑΟΚ μέσω internet και μέσω των καταστημάτων Γερμανός για το μεγάλο ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 25/2/2018 με τον Ολυμπιακό.



Μία ώρα χρειάστηκε για να γίνουν στην κυριολεξία καπνός τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Η διαδικασία ξεκίνησε τη Τρίτη στις 9.00 το πρωί και μέχρι τις 10.00 όλα τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν από τον κόσμο του «δικέφαλου».

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα υπόλοιπα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από τα εκδοτήρια της Τούμπας. Η διάθεση θα ξεκινήσει από τις 9.00 το πρωί.


Θύρα   
Τιμή
1
€40
2, 3
€30
5, 6
€25
4, 4Α
€15
8
€15
VIP 3ου
€150
VIP 4ου
€150

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:
Τετάρτη (21.02) έως Παρασκευή (23.02) από τις 09:00 μέχρι τις 17:00
Σάββατο (24.02) από τις 09:00 μέχρι τις 15:00
Κυριακή (25.02) από τις 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ (όπως δόθηκαν στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ)

Στη θύρα 7 δεν θα διατεθούν εισιτήρια καθώς όλα είναι εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς. Η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α θα λειτουργήσει μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας χωρίς να διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω Internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά εισιτηρίου για παιδιά έως 15 ετών απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα ή συνοδού (άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού δημόσιου φορέα και η δήλωση του ΑΜΚΑ του παιδιού.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2005), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας