Inter - Το εντυπωσιακό βίντεο της Ίντερ

Εντυπωσιακό το βίντεο που έφτιαξε η Ίντερ για την επιστροφή της στο Champions League μετά από έξι χρόνια.

Inter Is Here

Μετά από έξι χρόνια κατάφεραν και πάλι οι "νερατζούρι" να πανηγυρίσουν, με μια απίστευτη εμφάνιση και νίκη έναντι της Λάτσιο. Ο δρόμος για τη μεγάλη διοργάνωση του Champions League είναι και πάλι ανοιχτός και έτσι η διοίκηση της ομάδας έφτιαξε ένα ενυπωσιακό βίντεο για να συνοφεύσει της πανηγυρικές στιγμές που έζησε η ομάδα μετά τη νίκη αυτή.



Χάρη στο πάθος και την ικανότητα της ομάδας οι "νερατζούρι" κατάφεραν να πάνε στη Ρώμη και να κερδίσουν τη Λάτσιο παίρνοντάς τους κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ικάρντι ισοφάρισε με πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος, ένα λεπτό μετά ο Λούλιτς άφησε με δέκα την ομάδα του και στο '81 ο Βεσίνο πήρε την πιο σημαντική κεφαλιά της Ίντερ τα τελευταία χρόνια, διαμορφώνοντας έτσι το 3-2. Η Λάτσιο είχε προηγηθείθ με αυτογκόλ του Πέρισιτς στο '9 και τον Φελίπε Άντερσον στο '41, όμως την τελευταία στιγμή αυτοκτόνησε.



ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ντε Φράι ('84 Νάνι), Ράντου ('77 Μπάστος), Λούλιτς, Λέιβα, Μούρτζα, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε ('75 Λουκάκου)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζοάο Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντ'Αμπρόζιο ('81 Ρανόκια), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ρφίνια ('68 Καραμό), Καντρέβα ('61 Μάρτινς), Πέρισιτς, Ικάρντι.
 








Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας