Marseille vs Atletico Madrid - 2018 Τελικός Europa League

Ο τελικός του UEFA Europa League ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης θα διεξαχθεί στη Λυόν της Γαλλίας αύριο, 16 Μαΐου στις 21:45, και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1. 

Europa League Trophy

 Από τη μια η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει για τρίτη φορά το Europa League και από την άλλη η Μαρσέιγ, η οποία ύστερα από δύο χαμένους τελικούς, θα κάνει τα πάντα για να σηκώσει το τρόπαιο σε γαλλικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Stade de Lyon, στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας.

Διαιτητής του τελικού αυτού θα είναι ο Bjorn Kuipers, ο πλουσιότερος διαιτητής στο κόσμο και ο οποίος είχε υπάρξει διαιτητής και στον τελικό του Champions League το 2014 ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο. 

Το Stade de Lyon είναι ένα γήπεδο χωρητικότητας 56.500 θεατών. Πριν από τον τελικό θα γίνει τελετή έναρξης στην οποία οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν τον διάσημο Γάλλο DJ Όφενμπαχ.

Στο τέλος του αγώνα, η νικήτρια ομάδα θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο του Europa League, το οποίο δεν έχει λαβές και είναι το πιο βαρύ τρόπαιο στην ιστορία της διοργάνωσης, αφού ζυγίζει 15 κιλά!

 


 
 


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας