Ramos - Υπογραφές για την τιμωρία του Ράμος

Για μια ακόμη φορά ο Σέρχιο Ράμος γίνεται η πέτρα του σκανδάλου με αφορμή τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σάλαχ.

Ramos - Sallah

Το βράδυ του Σαββάτου ο Mohamed Salah Abdel-Hakeem ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές στο change.org ζητώντας από τη FIFA & UEFA να τιμωρηθεί ο Ισπανός αμυντικός, ισχυριζόμενος στο κείμενό του πως ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σάλαχ έγινε σκόπιμα και με πρόθεση.

Το κείμενο αυτό αναφέρει:
"Ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα κλείδωσε το χέρι του Μοχάμεντ Σάλαχ κάτω από τη μασχάλη του, προκαλώντας εξέρθρωση ωμοπλάτης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Σάλαχ να χάσει όχι μόνο το υπόλοιπο παιχνίδι αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. 

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ένας παίχτης της Λίβερπουλ τον χτύπησε εκτός φάσης, κάνοντας τον διαιτητή να δώσει στον Μανέ μία κίτρινη κάρτα που δεν άξιζε. 

Ο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα φριχτό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει παιχνίδια τίμια, χρησιμοποιηεί αθέμιτα μέσα που λερώνουν το πνεύμα του παιχνιδιού και το fair play. 

Η UEFA & η FIFA θα πρέπει να λάβουν μέτρα εναντίον του Ράμος και παρόμοιων παιχτών χρησιμοποιώντας τις βιντεοσκοπήσεις των αγώνων ως αποδεικτικό στοιχείο, για να κρατήσουν υγιές το πνεύμα του παιχνιδιού."

Αυτή τη στιγμή η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη ενώ έχουν μαζυτεί 305,431 υπογραφές εναντίων του Ισπανού αμυντικού.

Ας θυμηθούμε όμως τη φάση του αγώνα.


Ας δούμε όμως και ένα βίντεο με τα τοπ 10 φάουλ που έχει διατελέσει ο Ράμος στο παρελθόν.


Τα συμπεράσματα δικά σας...

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας