Βραζιλία - Βέλγιο την Παρασκευή 6/7 - Ματσάρα χωρίς Κασεμίρο!

 Μεγάλη μέρα η Παρασκευή για το ποδόσφαιρο, αφού θα απολαύσουμε 2 μεγάλα ντέρμπι. Αρχικά το απόγευμα της Παρασκευής θα δούμε το καυτό νέτρμπι μεταξύ Ουρουγουάης - Γαλλίας και το βράδυ της Παρασκευής θα παρακολουθήσουμε τη μεγαλύτερη ίσως ματσάρα του 21 Μουντιάλ, την αναμέτρηση Βραζιλίας - Βελγίου.



Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι το Βέλγιο θα κατάφερνε να ανατρέψει το 0-2 των Ιαπώνων. Έτσι, με απειλητικές σέντρες ήρθε το 2-2 και με φάουλ του Κεισούκε Χόντα και μια κόντρα με 3 πάσες, ήρθε το γκολ της πρόκρισης στα προημιτελικά για την ομάδα του Βελγίου.

Από την άλλη, η χαρά της Βραζιλίας μετριάστηκε από την κίτρινη κάρτα του Κασεμίρο, ο οποίος θα χάσει τον προημιτελικό της Παρασκευής στο Καζάν. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είδε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με ο Μεξικό και θα αναγκαστεί να εκτίσει την ποινή του, με τον Φερναντίνο να μοιάζει ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Όπως και να χει η Βραζιλία έχει την καλύτερη άμυνα του Μουντιάλ μαζί με την Ουρουγουάη με αποτέλεσμα να δέχεται λίγες φάσεις στο τέρμα, σε έναν όμως εξαιρετικό ούτως ή άλλως τερματοφύλακα όπως ο Άλισον.

Ο Τίτε παρουσιάζει μια πολύ σοβαρή, πειθαρχημένη ομάδα η οποία περιορίζει την αφέλεια και τον ρομαντισμό της σε κάποιες ντρίπλες και θεατριμνισμούς του Νειμάρ.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας