Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 1-1 - Ένα βήμα πιο κοντά πρόκριση!

Με ισοπαλία 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Μπενφίκα και ΠΑΟΚ για τα playoff  του Champions League, με τους Δικέφαλους να έρχονται ένα βήμα πιο κοντά προς την πρόκριση στους ομίλους.



Η ελληνική ομάδα παρόλο που δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση και είδε την Μπενφίκα να παράγει πολλές φάσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (16 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων 9 εντός εστίας για τη Μπενφίκα, ενώ η ελληνική ομάδα 9 με μόλις 1 στην εστία του Βλαχοδήμου), στάθηκε όρθια, πάλεψε και δικαιώθηκε.

Έτσι τα πρώτα 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να αμύνεται διαρκώς και να κινδυνεύει από τις επιθέσεις της Μπενφίκα. Παρόλα αυτά το γκολ της αντίπαλης ομάδας επιτεύχθηκε μετά από ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι, το οποίο εκτελέστηκε από τον Πίζι στο 45+1'. Έτσι λοιπόν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, χάνοντας αρχικά 4 ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, κατάφερε να σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ψάχνοντας τρόπους να αλλάξει το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου δικαιώνεται με την αλλαγή του Ουάρντα. Στο 76' μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Πέλκα από τα δεξιά και κεφαλιά του Βαρελά στο οριζόντιο δοκάρι, βρίσκει την μπάλα ο Αιγύπτιος και με ένα σουτ αστραπή πετυχαίνει το γκολ από την καρδιά της περιοχής της Μπενφίκα!



Πλέον ο ΠΑΟΚ, την ερχόμενη εβδομάδα, θα περιμένει τη Μπενφίκα στην Τούμπα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, διεκδικώντας μια μεγαλειώδη πρόκριση, περνώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του από τα play off του Champions League στους ομίλους της μεγαλύτερης προδοσφαιρικής διοργάνωσης!





Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας