Διαμαρτηρία Βαλβέρδε για την αποβολή του Λενγκλε

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της Μπαρτσελόνα για τις ποινές που συνοδεύουν την αποβολή του Κλεμέντ Λενγκλέ, όπου ανακοίνωσε πως θα κάνει καταγγελία στις αρμόδιες επιτροπές.

Ο Λενγκλέ, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Περε Πονς.




 Ο Βαλβέρδε τόνισε πως η απόφαση μετά και τη υπόδειξη του VAR ήταν λανθασμένη και επισήμανε πως είναι η πρώτη φορά που βλέπει αντίπαλο να ζητά συγνώμη από τον παίκτη που αποβάλλεται.

«Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και η κόκκινη κάρτα μας επηρέασε.
Η ομάδα αντέδρασε και επέστρεψε από μια δεινή θέση. Καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεν καταφέραμε να αποτυπώσουμε την κυριαρχία μας στον πίνακα του σκορ.
Δεν είδα την φάση με τον Λενγκλέ στην τηλεόραση. Μου την έδειξαν σε φωτογραφία. Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιου είδους σύγκρουση, αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ο αντίπαλος ζητά συγγνώμη από τον παίκτη που αποβλήθηκε.
Δεν ήταν κόκκινη κάρτα. Δεν είδα τίποτα το αντιαθλητικό από μακριά. Νόμιζα ότι η χρήση του VAR έγινε για τον παίκτη της Χιρόνα.
Σκέφτηκα να βάλω τον Ουμτιτί πριν το ημίχρονο, αλλά αποφάσισα να περιμένω μερικά λεπτά επειδή θεώρησα καλύτερο να του δώσω λίγο χρόνο ακόμα να προθερμανθεί.
Επιπλέον είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το 1-1 ήρθε από το πουθενά. Είμαι σίγουρος ότι οι νέες μεταγραφές θα μας βοηθήσουν πολύ.
Σήμερα είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο αλλά στην συνέχεια είχε την κατάληξη που είχε».
 

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας