ΠΑΟΚ - Το απόλυτο των νικών!

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το απόλυτο φαβορί αποτελει ο ΠΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα, αφού συνέχισε το αήττητο κερδίζοντας χθες το βράδυ και τον Παναθηναϊκό, μετά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε το απόλυτο των νικών και παρότι ξεκίνησε με μείον δύο, βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κάτι αντίστοιχο έχουν πετύχει μέχρι στιγμής μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν και η Αϊντχόφεν. Η πρώτη έχει πετύχει 11 νίκες σε 11 αγώνες και η δεύτερη 10 σερί νίκες στις πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie.



Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, πήρε και το τέταρτο ντέρμπι και βρίσκεται μόνος στην κορυφή της Super League.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σκόραρε και πάλι κι άνοιξε το σκορ και το δρόμο για την επικράτηση της ομάδας του. Ο Δημήτρης Λημνιός μόλις 24 δευτερόλεπτα από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έφερε το 2-0 για το Δικέφαλο του Βορρά. Κοινός παρονομαστής στα γκολ του ΠΑΟΚ, ο Λέο Ζαμπά με τις ισάριθμες ασίστ του. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε δύο ευκαιρίες με τον Γιάννη Μπουζούκη στο δεύτερο. Ο Δικέφαλος όμως ήταν σε όλο το παιχνίδι ανώτερος και έτσι πήρε τη νίκη.




Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας