Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Η απόλυτη ανατροπή!

Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Στη 2η θέση βρέθηκε η ομάδα του Μουρίνιο αφού επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους.
Το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε από τον Κριστιάνο για την ομάδα της Γιουβέντους, που πανηγύρισε το γκολ με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Στο τέλος όμως η ομάδα που γιόρτασε τη νίκη ήταν η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ με την επική ανατροπή σε 2-1, στα π'εντε τελευταία λεπτά.

Juventus - Manchester United

 Η Γιουβέντους έκανε πιο δυναμικό ξεκίνημα από τη Γιουνάιτεντ, με τους Κριστιάνο και Ντιμπάλα να απειλούν την ομάδα του Αλέγκρι. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 34ο λεπτό, νικώντας με καταπληκτική επέμβαση ο Ντε Χέα τον Κουαδραδο. Μόλις 2 λεπτά μετά, η Γιουβέντους έχασε μια μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν το σουτ του Κεντίρα βρήκε στο δοκάρι. Στην επανάληψη, με πιο ανεβασμένη τη Μάντσεστερ, η Γιουβέντους έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 52ο λεπτό, με το σουτ του Ντιμπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Στο 65' ήρθε το γκολ για τη Γιουβέντους, από την εξαιρετική μπαλιά του Μπονούτσι και με το μοναδικό τελείωμα του Ρονάλντο. Λίγο αργότερα η γηπεδούχος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και δεύτερο γκολ, όταν ο Πορτογάλος μοίρασε στον Πιάνιτς, ο οποίος όμως τελικά εξουδετερώθηκε από τον Ντε Χέα.

Στο 79'ο Μάτα πήρε θέση στο βασικό σχήμα και στο 86' με αποτελεσματική εκτέλεση φάουλ έφερε τον αγώνα σε ισοπαλία. Η Γιουνάιτεντ, αποθεώθηκε και ανεβαίνοντας το ηθικό της πίεσε και στο 89' από την προσπάθεια του Πογκμπάκαι το τελείωμα του Σάντρο ήρθε το 2-1.


Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Ντε Σίλιο (83' Μπαρτσάλι), Κεντίρα (61' Ματουιντί), Πιάνιτς, Κουαδράδο (90' Μάντζουκιτς), Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα
Μαν. Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα (79' Μάτα), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (70' Ράσφορντ), Σάντσες (79' Φελαϊνί), Μαρσιάλ

8ος όμιλος
1. Γιουβέντους 9 (7-2)
2. Μαν. Γιουνάιτεντ  7 (5-2)
3.  Βαλένθια 5 (4-4)
4. Γιούνγκ Μπόις 1 (2-10)

Επόμενη αγωνιστική 27/11
Μαν. Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
Γιουβέντους - Βαλένθια

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας