Ασφαλίζοντας Τη... Διάθεση Μας

Το αυτοκίνητο στις ζωές μας και ειδικότερα οι νεότερες γενιές, το θεωρούμε ως δεδομένο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κινητά τηλέφωνα. Η διαδεδομένη χρήση και των δύο παρόλο που έχει διευκολύνει την καθημερινή μας ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό όμως κανείς ή σχεδόν κανείς δε φαίνεται να αναγνωρίζει την αξία τους και να δείχνει σεβασμό στη χρήση.


Ας εστιάσουμε στην περίπτωση του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο είναι το μέσο που μειώνει τις αποστάσεις και κατά μία έννοια το χρόνο, μας διευκολύνει στην εργασία, με τα παιδιά, στις αγορές, στη διασκέδαση, μας προφυλάσσει από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και για πολλούς θεωρείται ένδειξη δύναμης και χρήματος. Όμως, αν και ισχύουν όλα τα παραπάνω, το αυτοκίνητο θα έπρεπε να θεωρείται βασικά ως το μέσο που μας μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό μας.

Κι όμως έχουμε καταλήξει να το θεωρούμε ως προέκταση του εαυτού μας και της προσωπικότητας μας, να επηρεαζόμαστε από την ψυχολογική μας κατάσταση στον τρόπο που οδηγούμε, να διοχετεύουμε τον εκνευρισμό, τα άγχη και το στρες στο οδόστρωμα. Στο δρόμο όμως δεν είμαστε μόνοι μας και κατανοούμε όλοι πόσο κακός και επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο συνδυασμός όλων αυτών των συνιστωσών.

Η κλοπές, η καταστροφή από ακραία καιρικά φαινόμενα, οι θραύσεις κρυστάλλων κοκ μπορούν σαφώς να προκύψουν στον καθένα, αλλά τίποτα από όλα αυτά δε μπορεί να συμβεί σε τέτοια συχνότητα όσο ένα καθ οδόν ατύχημα. Ειδικά στα μεγάλα αστικά κεντρά όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα τα πράγματα είναι πραγματικά ανεξέλεγκτα.ασφάλεια αυτοκινήτου

Επομένως, ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο αυτοκινήτου είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να το αντιμετωπίζουμε σαν απλή οικονομική υποχρέωση αλλά να να αναθεωρήσουμε και να αντιληφθούμε τα οφέλη!


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας