Για Να Το Πιάσεις Στα Σημεία

Για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το στοίχημα παραθέτουμε τα παρακάτω προκειμένου να μην είναι αδιάβαστοι!freetips247

Goal/Goal: επιλέγοντας αυτό το σημείο για να κερδίσουμε πρέπει να επαληθευτεί αυτό ακριβώς που λέει, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έστω και με ένα γκολ η κάθε μια.

Sure Bet: είναι το στοίχημα που αν κάποιος παρατηρήσει τις αποδόσεις που δίνονται και κυκλοφορούν στην αγορά και συνδυαστούν σωστά θα φέρουν κέρδος.

Value Bet: Εδώ έχει να κάνει με την αξία του στοιχήματος και τις αποδόσεις που δίνει η στοιχηματική, πιο υψηλές από τις πιθανότητες που έχει να επιβεβαιωθεί.

Παρολί: αυτό τον τρόπο στοιχήματος τον προτιμούν τόσο οι έμπειροι όσο και οι αρχάριοι παίχτες. Παρολί θεωρείται το στοίχημα που συνδυάζει δύο ή περισσότερα γεγονότα και για να κερδίσει όλες οι επιλογές του παίχτη πρέπει να επιβεβαιωθούν. Το ατού του παρολί είναι πως οι αποδόσεις των συνδυαζόμενων σημείων πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα η τελική απόδοση να είναι υψηλή.

Όρια στοιχηματισμού: με τα όρια στοιχηματισμού εννοούμε πόσα χρήματα επιτρέπει ο bookmaker να στοιχηματίσεις σε ένα συγκεκριμένο κουπόνι. Συνήθως υπάρχει και ελάχιστο & μέγιστο δυνατό ποντάρισμα.

No/Goal (NG): είναι ακριβώς αυτό που λέει, η μία από τις δύο ομάδες δεν πρέπει να βρει τα δίχτυα καθόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ημίχρονο/τελικό: επιλέγοντας αυτό το σημείο ο παίχτης για να κερδίσει πρέπει να βρει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και το αποτέλεσμα που θα έχει διαμορφωθεί στο ημίχρονο.

Ακριβές σκορ: ο παίχτης πρέπει να βρει ακριβώς το τελικό σκορ του αγώνα μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του.

Καλή Τύχη!

Πηγή Εικόνας: https://pixahive.com/photo/sports-betting/



Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας