Πως Θα Επιλέξω Προγνωστικά

Ψάχνοντας για προγνωστικά ποδοσφαίρου διαπιστώνουμε ότι αν και η πληροφόρηση είναι τεράστια ωστόσο οι αποκλίσεις τόσο σε πρόγνωση όσο και σε αποδόσεις είναι τεράστιες. Αυτό συμβαίνει γιατί κυκλοφορούν πολλοί επίδοξοι επαγγελματίες του είδους που μανιπιουλάρουν τον επισκέπτη με στόχο το άμεσο κέρδος.

Δυστυχώς στις μέρες μας όλοι όσοι έχουμε μια υποτυπώδη εμπειρία και διαθέτουμε ένα μικρό κεφάλαιο έχουμε τη δυνατότητα να ανοίξουμε ένα site με sports bets και προγνωστικά.

Το σημαντικότερο που πρέπει να ελέγξουμε στο εκάστοτε website με free tips, δεν είναι ούτε η δομή, το design, ούτε το domain, ούτε η δημοσιογραφική ομάδα όπου υπάρχει εκεί. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλοί μεγάλοι προφήτες που δεν έχουν ιδέα από στοίχημα και βάζουν τον κόσμο μέσα με ελάχιστες αποδόσεις.

Αυτό που προσέχουμε, λοιπόν, σε ένα blog με προγνωστικά είναι η απόδοση μηνιαία. Δε μας ενδιαφέρουν τα 70% ποσοστά επιτυχίας ούτε οι περασμένες 4άδες μια φορά στο τόσο. Αυτό που θέλουμε είναι ο τύπος που παίζουμε να βγάζει κάθε μήνα θετική απόδοση. Αυτό σημαίνει πως σε ένα μήνα ένα sports bet site με 60% κερδισμένα δελτία και μικρές αποδόσεις μπορεί να σε πάει στο κουβά, ενώ, ένα άλλο με 30% κερδισμένα δελτία και σοβαρές αποδόσεις να σε φτάσει ταμείο.

Φαίνεται κουραστική σα διαδικασία αλλά μετράει. Οπότε αν βρείτε ένα site που σας ταιριάζει το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε πόσο κέρδος αποδίδει κάθε μήνα για περίπου 3 μήνες.

Αυτό επιτυγχάνεται με τον εξής τρόπο: Βγάζετε το αρχικό bankroll που θα δίνατε για κάθε μήνα (π.χ. 50€) και το ποσό που θα ποντάρατε κάθε μέρα π.χ. 5€. Οπότε κάθε στιγμή που ο tipster σας κερδίζει προσθέτετε το καθαρό κέρδος στο bankroll και κάθε φορά που χάνει αφαιρείτε 5€. Αν στο τέλος του μήνα και για 3 σερί μήνες έχετε πάνω απο 50€ στο account σας τότε ο παίκτης βγάζει λεφτά και συμφέρει να τον εμπιστευθείτε!

Πηγή Εικόνας: https://pixahive.com/photo/sports-betting-written-with-scrabble/

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας