Γνώρισε Όλη Την Οικογένεια Fanta

Μπαίνοντας για λίγο στον φανταστικό κόσμο της fanta αποτελεί πραγματικά μεγάλη έκπληξη το πόσες διαφορετικές γεύσεις και εκδοχές υπάρχουν, τη στιγμή που πάρα πολλοί καταναλωτές γνωρίζουν μόνο τη φαντα πορτοκαλαδα σε κόκκινη και σε μπλε! Ξεκινώντας από πιο απλές γεύσεις, βασισμένες σε αγαπημένα ή πιο εξωτικά φρούτα, σε αρκετές αγορές του κόσμου κυκλοφορούν οι φαντα σταφύλι, fanta ροδάκινο, fanta φράουλα, fanta berry και φαντα ανανάς. Όλες οι παραπάνω γεύσεις μοιάζουν δελεαστικές αλλά η φαντα πορτοκαλαδα παραμένει σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών. 


Για αγοραστές με πιο ιδιαίτερες προτιμήσεις υπάρχει, επίσης, η fanta orange cream zero sugar, μια αναζωογονητική γεύση μυστηρίου με μηδέν ζάχαρη και υπέροχη γεύση, η  φαντα dragon fruit zero sugar, ένα εξωτικό μείγμα γεύσεων από ακτινίδιο, αχλάδι και καρπούζι - χωρίς καφεϊνη-, και η φαντα Pina Colada, ένα εξωτικό μίγμα από ανανά και καρύδα! 

Η fanta είναι το αγαπημένο αναψυκτικό μικρών και μεγάλων, ένα ρόφημα που η ιστορία του ξεκινά γύρω στο 1940 στη γειτονική Γερμανία. Για δεκαετίες αποτέλεσε το αγαπημένο αναψυκτικό των παιδιών, κυρίως η φαντα πορτοκαλαδα μπλε χωρίς ανθρακικό, συντροφεύοντας μας στη βόλτα, το πάρτυ και την κυριακάτικη οικογενειακή βόλτα.   


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας